Βρέθηκε το Honda CRX με τα λιγότερα χιλιόμετρα στον κόσμο!

Το συγκεκριμένο έχει διανύσει μόνο 17km στα 31 χρόνια ζωής του. Λέτε να υπάρχει κι άλλο;

  • -
  • -

Πριν 31 χρόνια και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1990, το ασημί Honda CRX αγοράστηκε καινούργιο από την αντιπροσωπεία της Λισαβόνας και κάλυψε 17km για να φτάσει στο νέο του γκαράζ. Έκτοτε είναι τα μόνα χιλιόμετρα που έχει διανύσει και αυτή την στιγμή πωλείται. Η τιμή του δεν έχει γνωστοποιηθεί και ανακοινώνεται μόνο σε εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά.

Όπως είναι λογικό, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι εξαιρετική. Πιθανολογούμε ότι πρόκειται για το Honda CRX με τα λιγότερα χιλιόμετρα στον κόσμο και ακόμα και τώρα «πατάει» πάνω στα εργοστασιακά ελαστικά της αντιπροσωπείας. Φυσικά, με τόσα χρόνια ακινησίας είναι απαραίτητο μετά την αγορά ο νέος ιδιοκτήτης να προβεί σε ένα γενικό σέρβις.

Για όσους δεν γνωρίζουν, εάν ένα αυτοκίνητο παραμένει ακίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να αλλαχθούν όλα τα υγρά του όπως, τα υγρά φρένων, τα υγρά του ψυγείου, τα λάδια και η βενζίνη που είχε μέσα. Εκτός από αυτά, πρέπει να ελεγχτούν οι ιμάντες χρονισμού καθώς μετά από τόσα χρόνια μπορεί να έχουν «ξεραθεί», μαζί με έναν έλεγχο σε όλα τα άλλα ελαστικά τμήματα (τσιμούχες, λάστιχα, ιμάντες δυναμό κλπ).

Όπως και να έχει το CRX φημίζεται για την αξιοπιστία του και μετά το απαραίτητο σέρβις, θα είναι έτοιμο να ανταμείψει εκείνον που δαπάνησε το ποσό για να το αποκτήσει πρακτικά καινούργιο. Εκείνος θα διαλέξει αν θα το κρατήσει εργοστασιακό και «απείραχτο» ή θα εκμεταλλευτεί την ιδιαίτερα βελτιώσιμη φύση του, αφού αποτελεί ιδανική βάση για project car.  

Εσείς σε ποιο νούμερο πιστεύετε ότι θα κινηθεί η τιμή του;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...