Η Bugatti θα κατασκευάσει μόλις 40 Chiron ακόμη

Όλες θα είναι στις ειδικές εκδόσεις Pur Sport και Super Sport. Ίσως να είναι οι τελευταίες Bugatti με κινητήρα εσωτερικής καύσης!

  • -
  • -

Πέρασαν 5 χρόνια από την διακοπή παραγωγής της Bugatti Veyron όπου η «χλιδάτη» αυτοκινητοβιομηχανία ταυτόχρονα λάνσαρε την Chiron ως πιο γρήγορη και πιο αεροδυναμική από την προκάτοχό της. Έτσι, ο κύκλος ζωής της Chiron κλείνει και όπως φαίνεται η εμβληματική μάρκα θα κατασκευάσει άλλες 40 τελευταίες, σε εκδόσεις Pur Sport και Super Sport.

Όσοι δεν γνωρίζουν για το υπέρλαμπρο hypercar, κινείται από τον 8-λιτρο 16κύλινδρο κινητήρα σε διάταξη W, που αποδίδει 1.500hp και 1.631Nm ροπής. Υπόσχεται 0-100km/h σε μόλις 2,4sec και η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420km/στις… απλές εκδόσεις της, αφού οι Pur Sport και Super Sport είναι ακόμη πιο γρήγορες. Η τιμή ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που ίσως αλλάξει το μέλλον της εταιρείας, είναι ότι η

Bugatti

εξαγοράστηκε από τη

Rimac

. Δεν αποκλείεται λοιπόν, στο μέλλον όλες οι Bugatti να είναι ηλεκτρικές, κάτι που αναμένεται να εκτοξεύσει τη συλλεκτική αξία των Chiron και ειδικότερα των περιορισμένης παραγωγής εκδόσεων Pur Sport, Super Sport. Οπότε αν σας… περισσεύουν για μια γερή επένδυση, σκεφτείτε το! Φημολογείται ότι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των 2 αυτοκινητοβιομηχανιών θα παρουσιαστεί το 2024.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...