Δες το εσωτερικό της νέας Mercedes-AMG SL λίγες μέρες πριν το την επίσημη παρουσίαση

Ούτε μία εβδομάδα δεν έμεινε για το παγκόσμιο ντεμπούτο και ήδη άρχισαν οι αποκαλύψεις

  • -
  • -

Το παγκόσμιο λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας Mercedes-AMG SL έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, αυτό δεν σημαίνει όμως πως η γερμανική εταιρεία δεν μπορεί να αρχίσει τις αποκαλύψεις από τώρα. Κάπως έτσι κυκλοφόρησε μία νέα εικόνα του εσωτερικού του πολυτελούς μοντέλου και όπως ήταν αναμενόμενο, ξεχειλίζει από τεχνολογία και όμορφες λεπτομέρειες.

interior

Τον πρώτο λόγο έχει φυσικά η κινούμενη κεντρική οθόνη για το infotainment. Κινούμενη ώστε να μπορεί να αποφύγει τις αντανακλάσεις ο οδηγός όταν η οροφή είναι ανοιχτή. Είναι ξεκάθαρο πως η καμπίνα έχει σχεδιαστεί με προσοχή και με ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια, από τους αεραγωγούς και τις ραφές, μέχρι τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και των εσωτερικό φωτισμό.

Ακόμη πληροφορίες για το τι θα κρύβεται κάτω από το καπό δεν έχουν δημοσιευτεί, αλλά πρόσφατες φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων αποκάλυψαν μία θύρα φόρτισης αντίστοιχη με αυτές που συναντάμε στα plug-in υβριδικά μοντέλα. Κάτι που έγινε επίσημα όμως γνωστό είναι πως η νέα SL θα είναι διαθέσιμη και με σύστημα τετρακίνησης. Τώρα όσον αφορά τις ιπποδυνάμεις και τους διαθέσιμους κινητήρες θα πρέπει να κάνετε λίγες ακόμη μέρες υπομονή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...