Τα «βάσανα» του νέου Ford Ranger για να περάσει τα τεστ αντοχής (video)

Οι αγοραστές των pick-up μοντέλων συχνά είναι πολύ απαιτητικοί και μια εταιρεία σαν τη Ford δεν γίνεται να μη τους προσφέρει ένα προϊόν αντάξιο των αναγκών τους.

  • -
  • -

Το Ford Ranger είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα pick-up της αγοράς. Η τελευταία του γενιά πραγματικά έσπασε ταμεία στην Ευρώπη, ενώ και στην Ελλάδα προσέλκυσε πολύ μεγάλο κοινό λόγω των ικανοτήτων του εκτός δρόμου, αλλά και του πολιτισμένου χαρακτήρα του στην άσφαλτο. Η Ford τώρα ετοιμάζει τη νέα του γενιά.

Οι εξαντλητικές δοκιμές που το υποβάλλει έχουν σαν στόχο να αναδείξουν τα όποια αδύναμα σημεία του και στη συνέχεια, να βελτιωθούν από την ομάδα εξέλιξης. Έως τώρα, το νέο Ford Ranger - το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο έτος και θα λανσαριστεί το 2023 - έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες της ερήμου καλύπτοντας με επιτυχία περισσότερα από 10.000 χιλιόμετρα, απόσταση που ισοδυναμεί πρακτικά με 1.250.000 χιλιόμετρα χρήσης από πελάτες και σχεδόν 625.000 χιλιόμετρα οδήγησης σε σκληροτράχηλα εδάφη με πλήρες φορτίο.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τα… πάθη του νέου Ranger και τον τρόπο που η Ford το τεστάρει πριν φτάσει στις εκθέσεις της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...