Η Jeep κατακτάει την κορυφή με όχημα παραγωγής!

5 αυτοκίνητα της εταιρείας βρέθηκαν στις πρώτες 10 θέσεις!

  • -
  • -

Το νέο Jeep Wrangler 4xe, έγινε το πρώτο εξηλεκτρισμένο αυτοκίνητο που κατέκτησε τη νίκη στο Rebelle Rally των ΗΠΑ. Ο θρίαμβος της αμερικανικής μάρκας ήταν ολοκληρωτικός, καθώς εκτός από την 1η και 2η θέση, στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν συνολικά 5 πληρώματα που εμπιστεύθηκαν για την προσπάθεια τους κάποιο μοντέλο της Jeep.

Το νικητήριο πλήρωμα του ηλεκτρικού αποτελούνταν από τις κυρίες Nena Barlow και Teralin Petereit. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένα plug-in hybrid επικρατεί στην ιστορία του θεσμού. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε επίσης ένα Wrangler 4xe, το οποίο οδηγούσε η Christine Benzie, έχοντας ως συνοδηγό την κόρη της Emily. Το βάθρο συμπλήρωσε ένα συμβατικό Wrangler.

Θυμίζουμε πως, το υβριδικό Jeep Wrangler 4xe αποδίδει 380 ίππους και 637 Nm ροπής, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα κίνησης –ακόμα και στους τέσσερις τροχούς- αμιγώς ηλεκτρικά.

Όσον αφορά στο Rebelle Raly, το βασικό χαρακτηριστικό του, εκτός από την αποκλειστική συμμετοχή γυναικείων πληρωμάτων, είναι το γεγονός ότι το οχήματα που λαμβάνουν μέρος δεν επιτρέπει να έχουν μηχανικές παρεμβάσεις σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής.

Καλύπτοντας σχεδόν 2.250 χλμ. σε εκτός δρόμου διαδρομές στη Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, το Rebelle Rally αποτελεί την απόλυτη δοκιμασία τόσο για τα εκτός δρόμου οχήματα, όσο και για τα πληρώματα τους, τα οποία δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κανένα ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης.

Ο αγώνας υποδέχθηκε για πρώτη φορά εξηλεκτρισμένα οχήματα διαφόρων τύπων, με το Plug-in Hybrid

Jeep

Wrangler 4xe να συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...