Ηλεκτρικό crossover με μοναδικό design και δελεαστική τιμή

Με όνομα που παραπέμπει σε σπορ αυτοκίνητο από την ιστορία του κατασκευαστή του σίγουρα δεν είναι ακόμη ένα crossover

  • -
  • -

Οι ηλεκτρικές επιλογές όλο και πληθαίνουν και ο ρυθμός με τον οποίο γίνεται αυτό θα αυξάνεται συνεχώς. Για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις λοιπόν σε μία κατηγορία που διευρύνεται ασταμάτητα πρέπει να έχεις το κάτι διαφορετικό. Ακριβώς αυτή την νοοτροπία ακολούθησε και η αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκευάζει το μοντέλο που έχουμε εδώ, το οποίο αν και φέρει ίσως τα δύο πιο πολυσυζητημένα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα αυτοκίνητο σήμερα, παρόλα αυτά καταφέρνει να μην περνά απαρατήρητο.

Είναι ηλεκτρικό και είναι και crossover. Πολλοί μπορεί να βασιζόντουσαν στο άκουσμα αυτών των δύο ιδιοτήτων για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού, όχι όμως η Mazda. Η ιαπωνική εταιρεία πήρε την ονομασία και το σπορ σουλούπι από τα MX-5, MX-3 και MX-6 και τις «ιδιαίτερες» πίσω πόρτες από το RX-8 και δημιούργησε ένα μοντέλο διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Αν και διακριτικό, το MX-30 ξέρει ακριβώς πως να τραβήξει τα βλέμματα τόσο εκτός όσο και εντός της καμπίνας, προσφέροντας ένα αποδοτικό ηλεκτρικό μοντέλο με τιμές που ξεκινούν από τις 33.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης).

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα για την συμβίωση με το Mazda MX-30 πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του.

Εάν πάλι θέλετε να δείτε όλη την γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου μαζί με όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...