Νέο teaser για την σκληροπυρηνική Corvette Z06 λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση [Video]

Το κεντρομήχανο supercar σιγά σιγά αποκαλύπτει τα μυστικά του

  • -
  • -

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει μείνει μέχρι την στιγμή που θα αντικρίσουμε για πρώτη φορά την νέα γενιά της εκρηκτικής Chevrolet Corvette Z06. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η αμερικανική εταιρεία δεν θέλει να μας «μπριζώσει» περισσότερο και κάπως έτσι μας χαρίζει ένα video 30 δευτερολέπτων με πολλές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για το μοντέλο.

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη στις 26 Οκτωβρίου, εμείς γνωρίζουμε ήδη όμως πως το κεντρομήχανο supercar της GM «στροφάρει» μελωδικά έως τις τουλάχιστον 8.500 rpm. Λέμε τουλάχιστον γιατί αυτός είναι μεν ο αριθμός που βλέπουμε στα πλάνα, αλλά στην περιγραφή του video η Chevrolet κάνει μία «περίεργη» επισήμανση πως το συγκεκριμένο teaser δημοσιεύτηκε ακριβώς 8.600 λεπτά πριν την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου. Δεν θα μας έκανε εντύπωση λοιπόν εάν τελικά ο κόφτης ήταν 100 rpm πιο ψηλά.

Σε άλλα νέα, το video των 30 δευτερολέπτων κάνει ακόμη μία αποκάλυψη, επιβεβαιώνοντας πως θα υπάρξει και έκδοση του μοντέλου χωρίς οροφή. Το αν θα εμπλουτίζεται και αυτή με τα διάφορα πακέτα εξοπλισμού επιδόσεων που ξέρουμε πως θα υπάρχουν, θα το μάθουμε λογικά σε 5 μέρες από τώρα.

Το ίδιο το επίμαχο κλιπ, είναι teaser όχι μόνο για το αυτοκίνητο αλλά και για ένα μισάωρο video που θα δημοσιευτεί, με τίτλο Putting the World on Notice. Εκτός από την ίδια την Z06, θα περιέχει και συνεντεύξεις μηχανικών, σχεδιαστών, ακόμη και διασήμων, όπως αυτή του superstar του NBA, Devin Booker.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...