Οδηγός έκανε βουτιά σε λίμνη με τη Lamborghini του!

Το υπέροχο και πανάκριβο ιταλικό supercar υπέστη μεγάλες ζημιές, καθώς βρέθηκε στο πάτο της λίμνης

  • -
  • -

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε αντίστοιχο περιστατικό και προφανώς ούτε η τελευταία. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το γκάζι, καθώς η δύναμη αυτών των οχημάτων είναι τόσο μεγάλη, που οποιοδήποτε λάθος μπορεί να οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις.

lamborghini huracan -lake1

Πρόσφατα, ο κάτοχος μιας εξατομικευμένης Lamborghini Huracan στην Αυστρία, επιχείρησε να ξεπαρκάρει από παρακείμενο παρκινγκ στη λίμνη Mondsee. Ωστόσο, μπέρδεψε το πεντάλ του φρένου με αυτό του γκαζιού, με αποτέλεσμα η κόκκινη Ιταλίδα καλλονή να επιταχύνει με ορμή, να περάσει το κράσπεδο και να κάνει βουτιά 15 μέτρων στη λίμνη.

Ο 31χρονος οδηγός και ο συνοδηγός κατάφεραν να βγουν από το όχημα πριν αυτό βουλιάξει και να κολυμπήσουν μέχρι την ακτή. Το supercar βυθίστηκε σε ελάχιστα λεπτά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής και των ειδικών σωστικών συνεργειών για να ανασυρθεί.

lamborghini huracan-lake2

Πέντε επαγγελματίες δύτες, με τη βοήθεια των πυροσβεστών και γερανοφόρου οχήματος έστησαν ολόκληρη επιχείρηση μέσα στη νύχτα για να βγάλουν στη στεριά τη Lamborghini, η οποία προφανώς υπέστη μεγάλες ζημιές.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...