Εταιρεία σε πληρώνει σχεδόν 1.500 ευρώ για να δεις Top Gear

Τριψήφιος αριθμός επεισοδίων μέσα σε 3 μήνες. Προλαβαίνεις;

  • -
  • -

Εάν η διάσημη βρετανική εκπομπή αυτοκινήτου, Top Gear, είναι το αγαπημένο σου σόου τότε μπορεί να βρήκες την ιδανική δουλειά. Χάρη στην εταιρεία USwitch.com, ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τις 30 σεζόν του βρετανικού Top Gear και να πληρωθεί 1.000 λίρες (1.420 ευρώ).

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό της βρετανικής εταιρείας, με τον νικητή να έχει διορία 3 μηνών για να παρακολουθήσει και τα 236 επεισόδια. Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση, το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει την φόρμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στην συνέχεια να περιμένει να δει αν θα είναι ο τυχερός. Στόχος του διαγωνισμού είναι να βοηθήσει την USwitch να μάθει περισσότερα για την εκπομπή έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει ποια αυτοκινητοβιομηχανία έχει τις περισσότερες εμφανίσεις μέσα στα χρόνια.

Όποιος τελικά κληθεί να δει και τις 30 σεζόν, θα πρέπει να «κρατά λογαριασμό» με τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται σε κάθε επεισόδιο, ενώ στους όρους και προϋποθέσεις υπάρχει σημείωση πως ο νικητής μπορεί να αποκτήσει κάποια δημοσιότητα μιας και είναι πολύ πιθανό το όνομα και φωτογραφία του να δημοσιευτούν στα δημοσιογραφικά μέσα.

Ο διαγωνισμός αφορά όλους τους κατοίκους της Μ. Βρετανίας αρκεί να είναι ενήλικοι. Η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου και θα συνεχίσει έως και τις 18 Νοεμβρίου. Εάν λοιπόν είστε φαν του θρυλικού σόου και τυχαίνει να μένετε στην Μ. Βρετανία, να η ευκαιρία που ψάχνατε.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...