Η Volvo προσφέρει ασύρματη ενημέρωση που βελτιώνει την αυτονομία στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της

Πλέον για να αυξήσετε την αυτονομία του οχήματος σας το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε μία εφαρμογή

  • -
  • -

Οι οδηγοί του αμιγώς ηλεκτρικού Volvo XC40 Recharge θα μπορούν σύντομα να βελτιστοποιήσουν την οδηγική εμβέλεια του αυτοκινήτου τους ακόμη περισσότερο, χάρη στο Range Assistant. Πρόκειται για μία νέα in-car εφαρμογή η οποία λανσάρεται σε beta έκδοση, στο πλαίσιο της τελευταίας ασύρματης (Over-The-Air) ενημέρωσης λογισμικού για όσα αυτοκίνητα της Volvo εξοπλίζονται με σύστημα infotainment που βασίζεται στο Android Automotive OS.

Μέσω αυτής της ασύρματης (Over-The-Air) ενημέρωσης, οι οδηγοί των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων Volvo μπορούν μεταξύ άλλων να προσδοκούν αυξημένη αυτονομία, χάρη σε βελτιώσεις στην έξυπνη διαχείριση της μπαταρίας, στην ανάκτηση ενέργειας μέσω του φρεναρίσματος, αλλά και σε ένα πιο έξυπνο χρονόμετρο για τον προγραμματισμό της φόρτισης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ VOLVO XC40 RECHARGE

Το Range Assistant app, ένα ιδανικό παράδειγμα της στρατηγικής της σκανδιναβικής μάρκας να προχωρά με αυξανόμενο ρυθμό στην ανάπτυξη in-house λογισμικού, βοηθά τους οδηγούς να παρακολουθούν τη διαθέσιμη αυτονομία του αμιγώς ηλεκτρικού Volvo τους και να τη βελτιώνουν μέσω έξυπνης διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίησης συμβουλών που σχετίζονται με το οδηγικό στυλ, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση ενέργειας.

Με την εφαρμογή απρόσκοπτα ενσωματωμένη στο Android σύστημα infotainment, οι οδηγοί των αμιγώς ηλεκτρικών Volvo λαμβάνουν μια ξεκάθαρη και ακριβή ένδειξη της εκτιμώμενης αυτονομίας ανά πάσα στιγμή, καθώς και της κατανάλωσης ενέργειας σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή τους βοηθά επίσης να αντιληφθούν ποιοι σημαντικοί παράγοντες επηρεάζουν την εμβέλεια του αυτοκινήτου τους.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ COUPE  ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ SUV ΤΗΣ VOLVO: TO C40 RECHARGE

Η εφαρμογή περιλαμβάνει μία λειτουργία βελτιστοποίησης αυτονομίας της μπαταρίας που μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα τον κλιματισμό ώστε να επεκτείνει την αυτονομία. Είναι ένα χαρακτηριστικό που χρησιμεύει ιδιαίτερα στις πιο μακρινές διαδρομές, καθώς μειώνει την ανάγκη στάσεων για φόρτιση.

Η εταιρεία σχεδιάζει να συνεχίσει την εξέλιξη του Range Assistant app, με προοπτική το λανσάρισμά του σε πλήρη μορφή και να προσθέσει επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η εκπαίδευση των οδηγών με έξυπνες και εύκολες στην εφαρμογή τους οδηγίες για το πώς να προσαρμόζουν το οδηγικό τους στυλ και την ταχύτητά τους με στόχο τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας.

Που θα βρείτε την εφαρμογή:

Η εφαρμογή θα διατεθεί μέσω της πιο πρόσφατης ενημέρωσης λογισμικού στους οδηγούς του XC40 Recharge, ενώ θα εγκαθίσταται στο C40 Recharge από την έναρξη της παραγωγής του.

Η Volvo προσφέρει ασύρματες (Over-The-Air) ενημερώσεις από την αρχή του τρέχοντος έτους και σύντομα θα τις διαθέτει σε όλο και περισσότερα μοντέλα και σε πιο πολλές αγορές. Οι ενημερώσεις είναι εύκολες και πρακτικές για τους πελάτες, επιτρέποντάς τους να διατηρούν τα αυτοκίνητά τους αναβαθμισμένα χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν το συνεργείο.

Τι άλλο προσφέρει αυτή η τελευταία ενημέρωση:

Άλλες λειτουργίες και αναβαθμίσεις σε αυτή την πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού περιλαμβάνουν επιπλέον βελτιώσεις σε συστήματα ασφαλείας, νέες πληροφορίες για την επίπτωση του ψυχρού κλίματος στην αυτονομία της μπαταρίας και διάφορες επιδιορθώσεις σφαλμάτων.

Πως θα πραγματοποιήσω την ενημέρωση:

Οι οδηγοί θα δουν στην κεντρική τους οθόνη την πληροφορία για τη νέα έκδοση λογισμικού και θα ειδοποιηθούν μέσω της εφαρμογής Volvo Cars για την προγραμματισμένη ενημέρωση λογισμικού, ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν τη διαδικασία του downloading και της εγκατάστασης μέσω ειδοποιήσεων που εμφανίζει η εφαρμογή.

Το λανσάρισμα αυτής της τελευταίας αναβάθμισης λογισμικού σχεδιάζεται να ξεκινήσει αμέσως, με όλα τα μοντέλα που μπορούν να δεχθούν την εφαρμογή να ενημερώνονται έως το τέλος Οκτωβρίου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...