Porsche 718 Cayman GT4 RS: Δες τον εκπληκτικό γύρο στο Nurburgring [Video]

Με κινητήρα που «κελαηδάει» στις 9.000 rpm και μεγαλύτερες «φτερούγες»

  • -
  • -

Η Porsche 718 Cayman GT4 αποκτά μεγάλο αδερφάκι το οποίο ακούει στο όνομα 718 Cayman GT4 RS. Το νέο κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας 718 ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του τον Νοέμβριο. Κατά τη διάρκεια των τελικών δοκιμών, το πρώτο 718 που φέρει το σήμα RS έχει δείξει τις αδιαμφησβήτητα εκρηκτικές του δυνατότητες τόσο σε ορεινά στροφιλίκια όσο και στην πίστα.

Ο brand ambassador και οδηγός εξέλιξης της μάρκας, Jörg Bergmeister, κατάφερε να ολοκληρώσει ένα γύρο στην πίστα των 20,832 χιλιομέτρων του Nurburgring σε 7: 09.300, πίσω από το τιμόνι μίας ελαφρώς καμουφλαρισμένης GT4 RS. Το μοντέλο παραγωγής ολοκλήρωσε τον μικρότερο γύρο των 20,6 χιλιομέτρων, το παλαιότερο σημείο αναφοράς, σε 7: 04.511 ή 23,6 δευτερόλεπτα λιγότερα από την «απλούστερη» Cayman GT4. Η μόνη διαφοροποίηση που έφερε το αυτοκίνητο για την προστασία του οδηγού, ήταν ένα αγωνιστικό κάθισμα. Τα ελαστικά που τοποθετήθηκαν στο αυτοκίνητο ήταν Michelin Pilot Sport Cup 2 R, τα οποία θα είναι προαιρετικά διαθέσιμα.

Δείτε παρακάτω τα videos με την onboard κάμερα από τον χρονομετρημένο γύρο, αλλά και τι έχουν να πουν οι άνθρωποι της Porsche για το καταιγιστικό μοντέλο της 718 σειράς.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...