Το θρυλικό Subaru Impreza WRC των ΜcRae, Burns και Vatanen βγήκε στο «σφυρί»

Κυκλοφόρησε το 1993 και είναι το πρώτο Impreza που κατέκτησε βαθμούς στο WRC! Η τιμή απόκτησης του είναι ανάλογη της ιστορίας του.

  • -
  • -

Το πρώτο θρυλικό Impreza που κατέκτησε βαθμούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και εκτόξευσε τη φήμη της Subaru, βγήκε στο «σφυρί». Πρόκειται για ένα ιστορικό όχημα που έχει οδηγηθεί από τους Colin McRae, Richard Burns και Ari Vatanen.Τo Subaru Impreza γενικότερα, έχει κατακτήσει 3 τίτλους πρωταθλήματος WRC μεταξύ του 1995 και του 1997.

Πιο συγκεκριμένα τη χρονιά του 1995 το οδήγησαν οι Colin McRae, Richard Burns και Ari Vatanen. Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα μέχρι τότε καθώς το 1994, το Impreza που δημοπρατείται εγκατέλειψε στο Ράλι Πορτογαλίας με πρόβλημα στο σύστημα διεύθυνσης και ακολούθησαν άλλες δύο περιπτώσεις μηχανικών προβλημάτων.

Σήμερα, το Impreza στο εξωτερικό του μέρος δεν έχει διαφοροποιηθεί από το παρελθόν και πληροί όλες τις προδιαγραφές του Group A. Η δημοπρασία θα διοργανωθεί από τον οίκο Artcurial και έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου. Όπως είναι λογικό η τιμή απόκτησης του Subaru με τον αριθμό σασί 93.004 είναι «τσουχτερή» και κυμαίνεται μεταξύ 450.000€  και 650.000€.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...