Υβριδικό coupe SUV με μηδενικά Τέλη, 145 PS και τιμή 35.000 € - Ποιο είναι;

Coupe σιλουέτα για να ξεχωρίζει αλλά χωρίς το κόστος των premium ανταγωνιστών του.

  • -
  • -

Τα SUV έχουν γίνει εδώ και καιρό, το πιο περιζήτητο segment της αυτοκινητιστικής αγοράς. Οι B-SUV και C-SUV επιλογές, σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο χάρη στα χαρακτηριστικά που προσφέρουν σε σχετικά χαμηλό κόστος. Ένα είδος στο οποίο όμως έχουμε δει τους premium κατασκευαστές να έχουν τον πρώτο λόγο είναι αυτό των coupe SUV. Το ιδιαίτερο αυτό αμάξωμα μέχρι σήμερα είχε αποτελέσει «όπλο» μόνο για τις πιο «τσιμπημένες» σε τιμή μάρκες, κάτι το οποίο πλέον αλλάζει χάρη στο μοντέλο που έχουμε σήμερα.

Πρόκειται για το πρώτο SUV με κεκλιμένο τελείωμα οροφής το οποίο προέρχεται από mainstream κατασκευαστή και δικαιολογημένα έχει ήδη τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Διαθέσιμο αποκλειστικά ως υβριδικό – mild ή full – με οικονομικά κινητήρια σύνολα, σχεδιασμό που ξεχωρίζει και ευρύχωρο εσωτερικό (χώρος αποσκευών 513 lt) σίγουρα θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Ειδικά στην έκδοση Full Hybrid που επιλέξαμε με τους 145 ίππους, το Renault Arkana καταφέρνει να συνδυάσει όλα τα θετικά (χώροι, οικονομία, σχεδίαση) χωρίς το χέρι να χρειαστεί να μπει βαθιά μέσα στην τσέπη καθώς έρχεται με κόστος κάτω από 35.000 € (34.990 €).

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων της έκδοσης E-Tech Equibre, στην οποία αναφερόμαστε.

Κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα του Renault Arkana στην ελληνική αγορά με κάθε λεπτομέρεια για την κάθε έκδοση.

Τέλος, πατήστε εδώ για να δείτε την video-δοκιμή του συγκεκριμένου μοντέλου.
front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...