Μια 17χρονη έγινε για 1 ημέρα αφεντικό της McLaren (video)

Ο Mike Flewitt, CEO της βρετανικής μάρκας παρέδωσε για ένα 24ώρο τα σκήπτρα σε μια νεαρή από την Ουαλία

  • -
  • -

Για να γίνει κάποιος επικεφαλής μιας αυτοκινητοβιομηχανίας απαιτούνται πολλά. Από σπουδές στα κορυφαία πανεπιστήμια, έως πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των τεσσάρων τροχών και φυσικά τις κατάλληλες επαφές.

mclaren ceo 1

Η νεαρή Maisy δεν είχε τίποτα από όλα αυτά. Κι όμως ανέλαβε τη θέση της Διευθύνουσα Συμβούλου της McLaren Automotive, έστω και για μια ημέρα. Πώς όμως συνέβη αυτό;

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κοριτσιού που γιορτάζεται στις 11 Οκτωβρίου, η McLaren σε συνεργασία με την οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών «Plan International», αποφάσισαν να πράξουν κάτι ξεχωριστό, ενθαρρύνοντας τις νέες κοπέλες.  

Σύμφωνα με έρευνες, 1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 11 έως 18 ετών θέλουν να ασχοληθούν με τη μηχανολογία, τα μαθηματικά, τις νέες τεχνολογίες και τις επιστήμες. Ωστόσο, δεν το πράττουν λόγω των διακρίσεων που υφίστανται σε σχέση με τα αγόρια.

mclaren ceo 2

Προκειμένου να σπάσουν τα στερεότυπα, να εμπνεύσουν και να δείξουν ότι τα κορίτσια έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα και επιλογές με τα αγόρια, McLaren και Plan International, τοποθέτησαν την 17χρονη ακτιβίστρια Maisy ως επικεφαλής της πρώτης.

Η νεαρή αποδέχθηκε ενθουσιασμένη την πρόταση, ζώντας μια πραγματικά απίστευτα εμπειρία όπως δήλωσε.


Συναρπαστική ημέρα

mclaren ceo 3

Η ημέρα της Maisy ξεκίνησε στα κεντρικά γραφεία του Woking, όπου παρέλαβε την κάρτα πρόσβασης, το πάσο και τα κλειδιά του γραφείου του Flewitt. Στη συνέχεια συναντήθηκε με την εκτελεστική ομάδα, συνομίλησε με τους μηχανικούς, τους σχεδιαστές και τους επιστήμονες.

Αφού απέκτησε κατανόηση σχετικά με τις διαδικασίες σχεδιασμού, εξέλιξης, κατασκευής και εμπορίας των μοντέλων της McLaren, συνέβαλλε στη συναρμολόγηση μιας μονάδας της Artura, τοποθετώντας η ίδια το σήμα στο αμάξωμα.

mclaren ceo 4

Έπειτα συνέφαγε με την Amanda McLaren, πρέσβειρα της φίρμας και κόρη του ιδρυτή της εταιρείας, Bruce McLaren και τέλος είδε από κοντά τα πρωτότυπα και μελλοντικά σχέδια της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε ιδανικά, κάνοντας ένα test drive ως συνοδηγός με τη McLaren GT.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...