H Tesla θα φτιάξει τη δική της γερμανική μπύρα

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του Gigafactory στο Βερολίνο, ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι στη γερμανική πόλη θα δημιουργηθεί και μια μικρή ζυθοποιεία προς απόλαυση των εργαζομένων του εργοστασίου

  • -
  • -

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Tesla έβγαλε στην παραγωγή ένα αποσταγμένο αλκοολούχο ποτό που προέρχεται από το φυτό μπλε αγαύη και φιλοξενείται μέσα σε ένα εντυπωσιακό μπουκάλι 750 ml σε σχήμα κεραυνού. Πρόκειται για μια τεκίλα η οποία ονομάζεται Tesla Tequila και κάθε φιάλη κοστίζει 250 δολάρια.

tesla gigabeer1

Τώρα, ο πολυμήχανος ιδρυτής της αμερικανικής φίρμας, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για τη δική του μπύρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την έναρξη της λειτουργίας του γιγαντιαίου εργοστασίου στο Βερολίνο, ο Musk θέλησε να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους, λέγοντας πώς σύντομα θα απολαμβάνουν τη γεύση μιας ξεχωριστής μπύρας, της Gigabeer.

tesla gigabeer2

Όπως η τεκίλα, έτσι και η μπύρα θα βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό μπουκάλι που έχει εμπνευστεί από το πολυαναμενόμενο Cypertruck. Ο ιδιοκτήτης της Tesla δεν ανέφερε αν η ζυθοποιεία θα βρίσκεται μέσα στο εργοστάσιο ή σε άλλο σημείο της πόλης, ούτε πότε πρόκειται να ξεκινήσει η διάθεσή της.

Το μόνο βέβαιο είναι πως, τη δημιουργία της μπύρας θα αναλάβουν Γερμανοί, καθώς θεωρούνται εξπέρ στη ζύθο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...