Του κατάσχεσαν τη Lamborghini την ίδια μέρα που την αγόρασε!

Ο οδηγός μιας Lamborghini Huracan θέλησε να δοκιμάσει την τελική ταχύτητα του supercar στον δημόσιο δρόμο, αλλά δεν υπολόγισε στην αστυνομία

  • -
  • -

Ούτε ένα 24ώρο δεν πρόλαβε να χαρεί το υπέροχο τετράτροχο ένας Νορβηγός. Ο Ιρακινής καταγωγής οδηγός και μόνιμος κάτοικος της σκανδιναβικής χώρας επισκέφθηκε τη Γερμανία για να αποκτήσει μια Lamborghini Huracan.

Αφού έδωσε 200.000 ευρώ, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έβαλε μπροστά τον V10 κινητήρα και ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής οδικώς για την οικία του στη Νορβηγία. Στους αυτοκινητόδρομους της Autobahn δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα όρια ταχύτητας. Το δεξί πόδι ήταν μόνιμα «καρφωμένο» στο γκάζι.

Ωστόσο, όταν μπήκε στη Δανία, ξέχασε ότι εκεί τα όρια είναι σαφώς πιο αυστηρά. Συνέχισε να κινείται με τέρμα το γκάζι, με αποτέλεσμα να τον σταματήσει η αστυνομία. Το ραντάρ «χτύπησε» τη Huracan με 236 χλμ./ώρα, σε σημείο που το όριο ταχύτητας ήταν 130 χλμ./ώρα.

Οι Αρχές κατάσχεσαν άμεσα το ιταλικό supercar και του επέβαλαν το ανώτατο χρηματικό πρόστιμο. Ο ίδιος ενοχλήθηκε σφόδρα και θα καταφύγει στα δικαστήρια για να πάρει πίσω την Hucaran του, αφού βέβαια πληρώσει την κλήση.

Σύμφωνα με νομοθεσία που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Δανία, η αστυνομία έχει το δικαίωμα να κατάσχει οχήματα οδηγών που κινούνται με υπερβολική ταχύτητα ή είναι υπό την επήρεια αλκοόλ και στη συνέχεια να τα βγάζει σε δημοπρασία, προς όφελος των δημόσιων ταμείων του κράτους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...