Ιστορικά χρώματα για τη Bentley

Η Mulliner αναβίωσε μια σειρά ιστορικών χρωμάτων από το παρελθόν της Bentley, με αφορμή την επέτειο 70 χρόνων του κέντρου σχεδιασμού στην έδρα της μάρκας, στο Crewe

  • -
  • -

Με αφορμή την 70ή επέτειο του σχεδιαστικού τμήματος της Bentley στο Crewe, η Mulliner εντόπισε στα αρχεία της εταιρείας μια σειρά εξωτερικών χρωμάτων που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1930. Τέσσερα από αυτά, είναι διαθέσιμα για παραγγελία και σήμερα - Dove Grey, Claret, Old English White και Oxford Blue - διαχρονικές, όμορφες αποχρώσεις, που προσθέτουν μια κλασική πινελιά στα πιο σύγχρονα Bentleys.

Το Dove Grey είναι ένα ιστορικό χρώμα της Bentley που αποτελεί μέρος της εκτεταμένης χρωματικής παλέτας της μάρκας, που χρονολογείται από τα Bentleys της εποχής του Derby της δεκαετίας του 1930. Δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση στην Bentley του Χρυσού Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'.



Περισσότερα από 15 χρώματα της Bentley είναι σε χρήση για πάνω από 50 χρόνια. Ένα από αυτά, το Sage Green, βρήκε εφαρμογή σε μία Flying Spur V8, το απόλυτο πολυτελές Grand Touring σεντάν, που προσφέρει σε ένα υπερπολυτελές τετράθυρο αμάξωμα, τον τέλειο συνδυασμό επιδόσεων και άνεσης σε στυλ λιμουζίνας.

Προερχόμενο από τη δεκαετία του ’50, το Sage Green παρέχει μια τολμηρή προσέγγιση. Η παλ απόχρωσή του έρχεται σε αντίθεση με την προδιαγραφή Blackline του εξωτερικού, με σκουρόχρωμες πινελιές στη μάσκα, τις στεφάνες των φώτων, την εμβληματική μασκότ Flying B και τις απολήξεις της εξάτμισης και τα χρώματα του δερμάτινου εσωτερικού, Cumbrian Green και Portland, που συνδυάζονται με ανθρακονήματα.



Όλες οι βαφές στο Crewe εφαρμόζονται από έμπειρους τεχνίτες με εξειδίκευση στον χειρωνακτικό ψεκασμό, που συμπληρώνονται από την τελευταία ρομποτική τεχνολογία, που προσφέρει το καλύτερο δυνατό φινίρισμα σε κάθε όχημα. Συνδυάζοντας την τέχνη του χρώματος με την επιστήμη της βαφής, η Bentley προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες παλέτες χρωμάτων οποιουδήποτε κατασκευαστή αυτοκινήτων. Το αποτέλεσμα, είναι η δυνατότητα παράδοσης στον κάθε πελάτη ενός απόλυτα πολυτελούς οχήματος με τελείως προσωπικά, μοναδικά χαρακτηριστικά, 100% κατά παραγγελία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...