Το premium μεσαίο οικογενειακό με 170 ίππους και κατανάλωση 6,2 lt/100km

Αποτελεί μέρος της πρώτης πλήρως εξηλεκτρισμένης γενιάς του μοντέλου

  • -
  • -

Υπάρχουν οι μόδες και υπάρχουν και οι σταθερές αξίες. Μπορεί τα SUV και τα crossover να βρίσκονται στο επίκεντρο του αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος εδώ και αρκετό καιρό πλέον, αλλά πως μπορεί κανείς να αφήσει εκτός της αγοραστικής πίτας μοντέλα με ιστορία και επιτυχημένη πορεία σχεδόν 40 ετών; Ένα αντίστοιχο είναι και αυτό που έχουμε εδώ. Ένα premium μεσαίο οικογενειακό – το όνομα στην γκάμα του κατασκευαστή του με τις περισσότερες πωλήσεις – το οποίο έχει φτάσει και στην χώρα μας στην 5η του γενιά, έτοιμο να διεκδικήσει την κορυφή.

Με πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα για πρώτη φορά, το νέο μοντέλο, από την βασική του έκδοση κιόλας, προσφέρει άκρως ικανοποιητικές επιδόσεις (8,6 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση και 231 km/h τελική) χάρη σε έναν 1.500άρη turbo 170 ίππων, ενώ το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων και το σύστημα ήπιου υβριδισμού με το οποίο εξοπλίζεται, καταφέρνουν να κρατήσουν την κατανάλωση σε τιμές της τάξης των 6,2 lt/100km.

Η άνεση είναι ακόμη ένα στοιχείο που δεν πρόκειται να λείψει από κανέναν, καθώς η πληθώρα τεχνολογιών αλλά και χώροι όπως το πορτμπαγκάζ των 455 lt, φροντίζουν να μετακινηθείτε ξεκούραστα, ασχέτως απόστασης. Ποιο είναι τελικά;

Τόση ώρα μιλάμε ή μάλλον γράφουμε για την νέα Mercedes-Benz C180, την δοκιμή της οποίας μπορείτε να διαβάσετε αλλά και να δείτε εδώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Τώρα αν ενδιαφέρεστε για το σύνολο της γκάμας του «μεσαίου αστεριού» μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις.

c180

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...