O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αγόρασε μια από τις καλύτερες Ferrari

Ο Σουηδός σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου γιόρτασε τα γενέθλιά του, κάνοντας δώρο στον εαυτό του την ακριβοθώρητη SF90 Spider

  • -
  • -

Του αρέσει να προκαλεί και να προβάλει το «εγώ» του. Η αλαζονεία του ξεπερνά πολλές φορές κάθε όριο. Τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια από τον αθλητισμό είναι υπερβολικά πολλά, όπως και τα αυτοκίνητα που διαθέτει στη συλλογή του.

sf90 spider-1

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι λάτρης των τεσσάρων τροχών, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα της Ferrari. Αρχικά απέκτησε τη LaFerrari, πριν δύο χρόνια αγόρασε τη συλλεκτική SP2 Monza και φέτος το νεότερο supercar της γκάμας της ιταλικής φίρμας. Ο 40χρονος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία του οχήματος σε χρώμα Giallo Monte Carlo, ωστόσο, δεν ανέφερε αν το επέλεξε στη συγκεκριμένη απόχρωση ή σε κάποια πιο εξατομικευμένη.

Η τιμή της Ferrari SF90 Spider ξεκινά στην Ιταλία από 473.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο. Συνδυάζει τον V8 biturbo κινητήρα χωρητικότητας 3.990 κ.εκ. με τρεις ηλεκτροκινητήρες, αποδίδοντας 1.000 ίππους. Η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

sf90 spider-2

Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση επιτυγχάνονται στον απίστευτο χρόνο των 2,5 δευτερολέπτων και τα 0-200 σε 7΄΄, τη στιγμή που η βελόνα του κοντέρ τερματίζει στα 340 χλμ./ώρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...