Η πρώτη εικονική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα εγκαινιάζεται από την Ford!

Καλώς ήρθατε στον νέο ψηφιακό κόσμο της αυτοκίνησης

  • -
  • -

Η Ford αναζητά διαρκώς νέα «εργαλεία» για την πιο άμεση και απρόσκοπτη επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πελατών της. Υπό το πρίσμα αυτό και με πρωταρχικό στόχο την παροχή καινοτόμων για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσιών που εναρμονίζονται πλήρως με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, η Ford παρουσιάζει την πρώτη Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων, η οποία προσφέρει εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone του την ίδια, εξατομικευμένη εμπειρία που εισπράττει όταν επισκέπτεται τους εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας.

•Σχεδιάζοντας και προσφέροντας καινοτόμα «εργαλεία» επικοινωνίας και εξυπηρέτησης για τους πελάτες της στην Ελλάδα, η Ford εγκαινιάζει σήμερα την πρώτη Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων

•Από την άνεση του σπιτιού τους ή από οποιαδήποτε άλλο μέρος, όλοι τώρα μπορούν να πραγματοποιούν βιντεοκλήση με έναν Επίσημο Συνεργάτη Ford, ώστε να απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε συνδυασμό με μία μοναδική εμπειρία ανάλογη με εκείνη που εισπράττουν στη χώρα μας στους εκθεσιακούς χώρους της μάρκας

•Η Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων της Ford προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για κάθε πελάτη σε ένα απόλυτα ασφαλές και κατανοητό περιβάλλον ξενάγησης και εξυπηρέτησης

•Η υπηρεσία δεν απαιτεί την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο

 Έτσι, η διαδικασία περιήγησης στην Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων είναι εύκολη για όλους, καθώς δεν απαιτείται η εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού στον υπολογιστή, το tablet ή το «έξυπνο» κινητό η υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν βιντεοκλήση με έναν Επίσημο Συνεργάτη ή εκπρόσωπο της Ford πατώντας πάνω στον κύκλο που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας της Ford www.ford.gr ή στην ιστοσελίδα του Επίσημου Συνεργάτη της.

Αμέσως μετά την πραγματοποίηση της σχετικής σύνδεσης, ένας σύμβουλος πωλήσεων είναι σε θέση να προσφέρει σε κάθε πελάτη ξεχωριστά μία εξατομικευμένη εμπειρία που ταιριάζει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων δεν περιορίζονται μόνο στην αναλυτική παρουσίαση της γκάμας των αυτοκινήτων Ford, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς. Για παράδειγμα, η συζήτηση με τον σύμβουλο πωλήσεων θα βοηθήσει στην επιλογή του ιδανικού αυτοκινήτου που θα ικανοποιήσει απόλυτα τόσο τις ανάγκες όσο και τον προϋπολογισμό του πελάτη.

Επιπλέον, μέσω μιας ολοκληρωμένης περιήγησης 360 μοιρών, οι πελάτες μπορούν τώρα να γνωρίσουν «μέσα και έξω» το όχημα που επιθυμούν να αγοράσουν καθώς βέβαια και τα επιμέρους χαρακτηριστικά που τους ενδιαφέρουν. Η Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων της Ford παρέχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας ενός οχήματος με εξατομικευμένες προδιαγραφές στην πλατφόρμα Διαμόρφωσης, την οποία ο σύμβουλος πωλήσεων θα μοιραστεί με τον πελάτη, ώστε ο τελευταίος να την αποθηκεύσει και να ανατρέξει σ’ αυτήν οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

 

Επιπλέον οφέλη και δυνατότητες

Με την Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων μέσω της βιντεοκλήσης με τον Επίσημο Συνεργάτη Ford, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί με αναλυτικό τρόπο για όλα τα τρέχοντα προωθητικά και χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η υπηρεσία δεν σταματούν εδώ, καθώς κάθε πελάτης μπορεί μέσω της Εικονικής Έκθεσης Αυτοκινήτων να προγραμματίσει το Test Drive του αυτοκινήτου που επιθυμεί να αγοράσει με αφετηρία το σπίτι του ή την έκθεση του Επίσημου Συνεργάτη Ford, ακολουθώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι του COVID-19.

Επιπρόσθετα, η ξενάγηση και συνολικά η εξυπηρέτηση που λαμβάνουν οι επισκέπτες μέσω της Εικονικής Έκθεσης Αυτοκινήτων πραγματοποιείται σε όλες τις φάσεις σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον που εξασφαλίζει πλήρως την ιδιωτικότητά τους, καθώς η βιντεοκλήση είναι μονόδρομη, λειτουργεί δηλαδή με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί κανείς να δει εσάς ή το περιβάλλον απ’ όπου καλείτε.

Δείτε περισσότερα εδώ:

www.ford.gr/useful-information/dealer-video-call
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...