Αυτή η Mercedes G-Class μπορεί να πάει παντού

Το αυθεντικό off-road όχημα της γερμανικής φίρμας απέκτησε μια νέα έκδοση με ακόμη πιο περιπετειώδη εμφάνιση

  • -
  • -

Η G-Class θεωρείται ένα από τα κορυφαία 4Χ4 μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Με το νέο πακέτο «Professional Line» που πρόσθεσε η Mercedes στην γκάμα της, το εμβληματικό αυτοκίνητο αποκτά ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση και το κυριότερο, επιπλέον δυνατότητες για εκτός δρόμου διαδρομές.

g-class professional line1

Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει πλειάδα αξεσουάρ εξατομίκευσης, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις των υποψηφίων αγοραστών. Φέρει προστατευτική σχάρα στους προβολείς, λασπωτήρες σε όλους τους τροχούς, στάνταρ All Terrain ελαστικά, αποκλειστικές ζάντες 18 ιντσών, υψηλής αντοχής σχάρα οροφής, σκάλα και εξωτερική βάση για τη ρεζέρβα.

Το πορτοκαλί χρώμα «copper orange magno» στο αμάξωμα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την απόχρωση στην πρώτη γενιά του W460 και συνδυάζεται ιδανικά με το ματ μαύρο χρώμα σε θόλους, προφυλακτήρες και καθρέπτες, καθώς και με φιμέ πίσω τζάμια.

Στην οροφή μπορεί να τοποθετηθεί και σκηνή ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν με άνεση τις εξορμήσεις στη φύση. Φυσικά, δεν λείπει ο κοτσαδόρος για τη ρυμούλκηση τρέιλερ.

G-Class int

Στο εσωτερικό, συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, διακοσμητικά ξύλου, ατμοσφαιρικό φωτισμό 64 αποχρώσεων, ψηφιακές οθόνες, σύστημα ψυχαγωγίας για τους πίσω επιβάτες, πληθώρα ηλεκτρικών ευκολιών και προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης.

Η Mercedes δεν έκανε αναφορά στα μηχανικά σύνολα, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως η G-Class Professional Line θα προσφέρεται με όλους τους κινητήρες, δηλαδή τον τρίλιτρο diesel με τους 286 και 330 ίππους, τον 4λιτρο V8 απόδοσης 422 ίππων και το ακόμη ισχυρότερο μοτέρ των 585 ίππων της έκδοσης AMG.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...