O νέος «ήρωας» της Ford [Video]

Η συμβολή της Ford στους κατοίκους της Βαυαρίας

  • -
  • -

Όταν οι άνθρωποι βλέπουν ένα Ford Transit να έρχεται προς το μέρος τους, αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα: όπως την παράδοση μιας αποστολής ή τον ερχομό ενός εμπόρου. Ωστόσο για τους κατοίκους της Βαυαρίας, μπορεί να σημαίνει ακόμα και σωτηρία.

Το τελευταίο βίντεο της σειράς «Lifesavers» της Ford παρουσιάζει το Βαυαρικό Ερυθρό Σταυρό που χρησιμοποιεί ειδικά τροποποιημένα βαν Transit της Ford σε όλη τη περιοχή. Πρωταγωνιστής είναι ο Mike Landfried, ο οποίος εργάζεται στα ασθενοφόρα διαθέτοντας 12ετή εμπειρία. Ο Mike θυμάται μερικές από τις πιο ασυνήθιστες κλήσεις για βοήθεια. Επίσης, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί την εμπειρία του από τη δουλειά για να ανέβει στη σκηνή ως stand-up κωμικός, «Rescue Mike».

Ο Mike είναι απλά ένας από τους πολλούς διασώστες από όλη την Ευρώπη που έχουν δώσει το «παρών» στη σειρά βίντεο «Lifesavers». Κάθε επεισόδιο προβάλλει τον ηρωισμό, τη γενναιότητα και τις θυσίες των ανθρώπων που πλαισιώνουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κάθε περιοχής, πολλοί από τους οποίους το κάνουν εθελοντικά, ορμώμενοι από την επιθυμία τους να βοηθήσουν τους άλλους.

Η σειρά ‘Lifesavers’

Σε κάθε επεισόδιο, οι βιντεοκάμερες της Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες. Η σειρά περιλαμβάνει:

 

Επεισόδιο 1: Υπηρεσία Ασθενοφόρων Βαλένθιας, Ισπανία

Επεισόδιο 2: Διάσωση σε Νερό, Τσεχία

Επεισόδιο 3: Διάσωση στο Όρος Derby, Μ. Βρετανία

Επεισόδιο 4: Πυροσβεστική Υπηρεσία Μασσαλίας, Γαλλία

Επεισόδιο 5: Βαυβαρικός Ερυθμός Σταυρός, Γερμανία

Επεισόδιο 6: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σλοβενία
Δείτε το Video εδώ: 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...