Η Nissan παρέδωσε στο ΕΚΑΒ 25 ολοκαίνουρια ασθενοφόρα

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας ενίσχυσε με τον καλύτερο τρόπο τον στόλο των οχημάτων του, προσθέτοντας τα ολοκαίνουρια Nissan NV400

  • -
  • -

Στην άμεση ενίσχυση των υγειονομικών υπηρεσιών του στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας με 25 ασθενοφόρα Nissan NV400 προχώρησε το ΕΚΑΒ, υπογράφοντας σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής, με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους, μέσω ΠΔΕ.

nissan ekav nv1

Με την ένταξη των 6 πρώτων (από τα 25) ασθενοφόρων ΝV400 στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας, το ΕΚΑΒ επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του σε ένα όχημα που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους φορείς υπηρεσιών υγείας, καθώς με την ευελιξία του, τον εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά και τις ανέσεις που προσφέρει για τον οδηγό και το ιατρικό προσωπικό, δύναται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της μεταφοράς ασθενών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετασκευή του Nissan NV400 σε ασθενοφόρο έχει γίνει στην Ελλάδα από την Ζ. ΜΑΝΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε., αποδεικνύοντας την αξιοπιστία και εμπειρία των Ελληνικών επιχειρήσεων και παράλληλα ενισχύοντας την εργασία και την οικονομία του τόπου μας. Ο εξοπλισμός του ασθενοφόρου περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα, βάσει των προδιαγραφών του ΕΚΑΒ.

nissan ekav nv2

Για την κίνηση του NV400 φροντίζει ο τετρακύλινδρος κινητήρας πετρελαίου χωρητικότητας 2,3 λίτρων και απόδοσης 163 ίππων και 380 Nm ροπής. Το μοτέρ διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου και τα μεγάλα διαστήματα συντήρησης. Όσο για τον εξοπλισμό του οχήματος, είναι ιδιαίτερα πλούσιο, περιλαμβάνοντας ακόμη και οπίσθια πνευματική ανάρτηση.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...