Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά της BYD έρχονται στην Ελλάδα

4 διαφορετικά μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα, μεταξύ των οποίων και ο πρώτος ηλεκτρικός τράκτορας της ελληνικής αγοράς

  • -
  • -

Η επιτυχημένη, κινεζικής καταγωγής μάρκα ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων, BYD ετοιμάζεται να μπει και στην ελληνική αγορά χάρη στην νέα συνεργασία της – που μόλις επισημοποιήθηκε – με την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η διάθεση των ηλεκτροκίνητων προτάσεων της θα ξεκινήσει από τα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας και στην γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων και φορτηγών θα περιλαμβάνονται όλοι οι τύποι και οι εκδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ BYD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τέσσερα διαφορετικά οχήματα, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε ένα compact διαστάσεων, επαγγελματικό van, αλλά και έναν ηλεκτροκίνητο τράκτορα. Πρόκειται μάλιστα για τον πρώτο που γίνεται διαθέσιμος στην Ελλάδα. Οι πρώτες παραδόσεις στην εγχώρια αγορά είναι προγραμματισμένες για τις αρχές του επόμενου έτους, με τις after sales υπηρεσίες να είναι άμεσα διαθέσιμες.

BYD SONG PLUS: Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ TIGUAN ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15.000 ΕΥΡΩ

Η BYD αν και εμφανίζεται για πρώτη φορά στην χώρα μας, πρέπει να ενημερώσουμε πως μετρά κάπου στα 26 χρόνια έρευνας και εξέλιξης στον τομέα των μπαταριών, ενώ είναι και ο μοναδικός κατασκευαστής παγκοσμίως, που παράγει πλαίσιο, κινητήρες και ηλεκτροκινητήρες in-house.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...