Ο Elon Musk έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX προσπέρασε τον Jeff Bezos στη λίστα με τους billionaires, με την περιουσία του να ξεπερνά τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια

  • -
  • -

Η άνοδος στην τιμή της μετοχής της Tesla η οποία έφτασε αισίως τα 800 δολάρια, είχε ως αποτέλεσμα ο πολυμήχανος Elon Musk να τοποθετηθεί στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Ο Musk ξεπέρασε τον δημιουργό της Amazon, Jeff Bezo, με την περιουσία του να προκαλεί ζάλη. Βέβαια, η διαφορά μεταξύ των δύο κυρίων είναι μικρή για τα δεδομένα τους (200,3 έναντι 193,1 δις δολαριών), ωστόσο, αυτό ήταν αρκετό για τον ιδιοκτήτη της Tesla προκειμένου να «τρολάρει» μέσω του αγαπημένου του twitter τον μεγάλο ανταγωνιστή του, γράφοντας: «Στέλνω ένα τεράστιο άγαλμα με το νούμερο 2 στον “Jeffrey B.”, μαζί με ένα ασημένιο μετάλλιο».

Οι δυο τους μάχονται διαρκώς για τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου της υφηλίου. Στην τρίτη θέση φιγουράρει ο Bernard Arnault της LVMH με περιουσία 160 δις, ακολουθεί ο Mark Zuckerberg του Facebook με 132 δις και την πεντάδα κλείνει ο Bill Gates με 128 δις δολάρια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...