Τον Μάιο του 2022 θα πραγματοποιηθεί τελικά η Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου

Tα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στις γραμμές παραγωγής και οι μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις νέων αυτοκινήτων σε όλες τις αγορές, είχαν ως αποτέλεσμα την μετάθεση της έκθεσης «ΑUTOKINHΣΗ Anytime» σε διαφορετική ημερομηνία

  • -
  • -

Η μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου της χώρας μετατίθεται για τον Μάιο του 2022 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο. Η αλλαγή ημερομηνίας και μεταφορά γίνεται κατόπιν προτροπής και με τη σύμφωνη γνώμη των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που στηρίζουν στο σύνολό τους το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χώρας.

aytokinisi expo

Βασικός λόγος της αλλαγής ημερομηνίας της Έκθεσης, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 23-31 Οκτωβρίου 2021 στο ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, είναι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο στην παράδοση καινούργιων αυτοκινήτων, γεγονός που δεν θα επέτρεπε αυτό το χρονικό διάστημα την παρουσίαση των νέων μοντέλων και το κλείσιμο νέων παραγγελιών των αυτοκινήτων.

Η «ΑUTOKINHΣΗ Anytime», με πληρότητα συμμετοχών 100%, έχει προγραμματιστεί σε κάθε της λεπτομέρεια και έχει σχεδιαστεί από τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους διοργανωτές εκθέσεων αυτοκινήτου με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό, όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες που την τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους.

aytokinisi expo1

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα, να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες και να κάνουν test-drives. Κατά τη διάρκειά της έχει προγραμματιστεί επιπλέον μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όπως events σε συνεργασία με εταιρείες κολοσσούς του κλάδου, διοργάνωση θεματικών ομιλιών από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και ένα εξαιρετικά δομημένο συνέδριο παγκοσμίου βεληνεκούς.

Στόχος της Έκθεσης «ΑUTOKINHΣΗ Anytime» είναι να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub σε ό,τι αφορά στον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών εκδηλώσεων της Έκθεσης, έχοντας πάντα στο επίκεντρό της τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...