Από ποια χώρα ξεκίνησε το λανσάρισμα του Citroen C5 X και πόσο κοστίζει;

Προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης 130 και 180 ίππων και ως plug-in υβριδικό με 225 ίππους και συνδυάζεται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο

  • -
  • -

Συνδυάζει τον δυναμισμό ενός SUV, με την κομψότητα ενός saloon και την πρακτικότητα ενός wagon. Αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας της Citroen και πρόσφατα ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στη Γηραιά Ήπειρο, αρχής γενομένης από τη Γαλλία.

Το νέο C5 X αναμένεται στις εκθέσεις στις αρχές του επόμενου έτους, ωστόσο οι υποψήφιοι Γάλλοι αγοραστές μπορούν να καταχωρήσουν ήδη την παραγγελία τους και να παραλάβουν πρώτοι το αυτοκίνητο.

Οι τιμές για την PureTech 130 S&S EAT8 ξεκινούν από 32.900€ και για την Hybrid 225 ë-EAT8 που συνδυάζει τον βενζινοκινητήρα PureTech 180 με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 12.4 kWh από 44.950€. Το κόστος για την έκδοση PureTech 180 S&S EAT8 θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

citroen c5 x front

Το μοντέλο προσφέρεται με τρεις ζάντες διαστάσεων από 17 έως 19 ίντσες, για το αμάξωμα υπάρχουν έξι μεταλλικά χρώματα και η επιλογή οροφής σε απόχρωση «Perla Nera Black», ενώ στο εσωτερικό οι επιλογές για τα πακέτα εξοπλισμού είναι τέσσερις: Feel, Feel Pack και Shine Shine Pack.

Από πλευράς τεχνολογιών δεν λείπει τίποτα, με τα καθίσματα «Advanced Comfort» και το σύστημα ανάρτησης «Advanced Comfort Active» με λειτουργία «Progressive Hydraulic Cushions», να κάνουν τη διαφορά.

Φυσικά, η Citroen παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα εξατομίκευσης της καμπίνας του οχήματος και επιλογής υφασμάτων, δέρματος, ξύλινων διακοσμητικών, ακόμη και βουρτσισμένου αλουμινίου.

citroen c5 x interior

Τα επίπεδα πολυτέλειας του C5 X είναι υψηλά και οι χώροι ασυναγώνιστοι. Η κεντρική οθόνη 12 ιντσών που ελέγχεται με την αφή ή με φυσική αναγνώριση φωνής, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το προηγμένο Extended Head Up Display, οι τέσσερις θύρες USB-C και το πλήθος εφαρμογών συνδεσιμότητας, υπόσχονται μοναδικές στιγμές κατά τις μετακινήσεις.

Οι κάμερες, τα ραντάρ και οι αισθητήρες για την υποστήριξη των «Highway Driver Assist», «Adaptive Cruise Control», «Lane Keeping Assist», «Rear Cross Traffic Alert» και των υπολοίπων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, ενισχύουν την ασφάλεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...