Πότε θα δούμε το νέο Jeep Grand Cherokee;

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου η Jeep θα αποκαλύψει την 5η γενιά του εμβληματικού SUV, του μοντέλου με τις περισσότερες από 7 εκατομμύρια πωλήσεις στα 30 χρόνια εμπορικής πορείας.

  • -
  • -

Τον περασμένο Ιούλιο, στο πλαίσιο του «Stellantis EV Day 2021», η αμερικανική φίρμα είχε δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της εξηλεκτρισμένης έκδοσης του πολυβραβευμένου SUV της γκάμας της.

Το επιβλητικό SUV περνά στην 5η γενιά του, με τη Jeep να ανακοινώνει πως η επίσημη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Grand Cherokee θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Η εταιρεία το περιγράφει ως το πιο προηγμένο, πολυτελές και ικανό σε εκτός δρόμου διαδρομές Jeep Grand Cherokee όλων των εποχών. Από αισθητικής πλευράς δεν αναμένουμε εκπλήξεις, με τη σχεδίασή του να ακολουθεί την βασική φιλοσοφία, προβάλλοντας τον δυναμισμό και τον «μάτσο» χαρακτήρα του.

Αντίθετα, στο εσωτερικό περιμένουμε περισσότερες αλλαγές, κυρίως στις επενδύσεις, τα υλικά και τα συστήματα συνδεσιμότητας. Εκτός από τους γνωστούς κινητήρες εσωτερικής καύσης της μάρκας, θα δούμε κι ένα επαναφορτιζόμενο σύνολο. Φέρει την ονομασία 4xe και λογικά προέρχεται από το Wrangler, συνδυάζοντας τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και αποδίδοντας 380 ίππους.

Η μπαταρία που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια θα είναι χωρητικότητας περίπου 17,0 kWh, παρέχοντας αυτονομία 50 χιλιομέτρων με μια φόρτιση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...