Ο Ken Block πήρε μεταγραφή στην Audi! [Video]

Πόσο καιρό λέτε να πάρει μέχρι να δούμε το πρώτο gymkhana με πρωταγωνιστή ένα Quattro S1;

  • -
  • -

Μετά τις Subaru και Ford, σειρά έχει η Audi. Ο Αμερικανός οδηγός αγώνων, Ken Block μόλις ανακοίνωσε την νέα του συνεργασία με τον Γερμανό κατασκευαστή με στόχο την εξέλιξη νέων ηλεκτρικών οχημάτων. Μετά από 11 χρόνια και πληθώρα τετράτροχων «θηρίων» με το σήμα της Ford στο καπό, ο διάσημος οδηγός αλλάζει «σπίτι», με την δημοσιοποίηση της συνεργασίας να γίνεται μέσω ενός video που δείχνει τον κύριο Block να μεταφέρεται στα κεντρικά της Audi Sport και να περιτριγυρίζεται από εκλεκτές παρουσίες όπως το Quattro S1, το Audi V8 quattro DTM ή το e-tron Vision Gran Turismo.

2

Αν και το τι άλλο θα προκύψει μέσα από αυτή την «μεταγραφή» εκτός των εξηλεκτρισμένων projects δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, είμαστε αρκετά σίγουροι πως οπτικοακουστικό υλικό «υψηλών επιδόσεων» δεν θα αργήσει να έρθει στις οθόνες μας.

3

Όταν το τελευταίο όχημα που δημιούργησες με τον συνεργάτη σου ακούει στο όνομα Hoonicorn και πρόκειται για ένα Mustang 1.400 ίππων που εξουδετερώνει ότι βρει στο διάβα του, το μέλλον φαίνεται πολλά υποσχόμενο… ακόμα κι αν αφορά μόνο ηλεκτρικά. Αν και δεν νομίζουμε πως ο Ken θα αφήσει την ευκαιρία να περάσει έτσι και να μην κάνει ένα video με το θρυλικό Audi από την εποχή των Group B. Εσάς πως σας φαίνεται αυτή η νέα συνεργασία;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...