Δύο Land Rover αντιμέτωπα, το ένα ηλεκτρικό, το άλλο πετρελαιοκίνητο. Ποιο θα επικρατήσει; [Video]

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!

  • -
  • -

Οι συντελεστές του ευρέως γνωστού καναλιού στο YouTube με το όνομα «carwow», πραγματοποίησαν μια ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, αυτή τη φορά μεταξύ δυο Land Rover.

Από τη μία βρίσκεται το Land Rover Defender 90 το οποίο τροφοδοτείται από έναν 3-λιτρο πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει 250hp και 570Nm ροπής. Το βάρος του αγγίζει τα 2,228 κιλά και η κίνηση μεταφέρεται στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Από την άλλη, συναντάμε ένα Land Rover Defender με κάποιες πολύ σοβαρές τροποποιήσεις που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό της μονάδας ισχύος του. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Το βελτιωμένο Defender λαμβάνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα της Tesla που η ονομαστική του ισχύς αγγίζει τα 450hp και η ροπή τα 450Nm. Παρόλο που το βάρος της μπαταρίας των 100kWh είναι υψηλό, παραμένει ελαφρύτερο του «κανονικού» SUV κατά 228 ολόκληρα κιλά.

Η δοκιμασία περιλαμβάνει διελκυστίνδα, με τα δύο Defender να είναι δεμένα μεταξύ του με σχοινί προκειμένου να αποδειχθεί ποιο «τραβάει» καλύτερα. Εσείς ποιο πιστεύετε θα επικρατήσει;

Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...