Premium ηλεκτρικό SUV με χώρο αποσκευών 520 lt και αυτονομία 520 km – Ποιο είναι;

Αποτελεί την πρώτη πρόταση του κατασκευαστή στην πλέον ανταγωνιστική κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων, αυτή των compact SUV.

  • -
  • -

Αν και δεν είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της εταιρείας που το κατασκευάζει, τα δύο που προηγήθηκαν αποτέλεσαν περισσότερο επίδειξη τεχνογνωσίας, παρά σοβαρές προτάσεις που πρωταρχικός τους στόχος ήταν οι υψηλές πωλήσεις. Αντίθετα, το αυτοκίνητο που έχουμε σήμερα «πέφτει» κατευθείαν στα βαθιά, καθώς εντάσσεται στην πλέον ανταγωνιστική κατηγορία των compact SUV ηλεκτρικών. Με ανταγωνιστές που ακούν σε ονόματα όπως Volkswagen ID.4 και Skoda Enyaq iV, «άσσοι» όπως τα 520 km αυτονομίας ή ο χώρος αποσκευών των 520 lt θα φανούν σίγουρα χρήσιμοι.

Φυσικά τα δύο αντίπαλα μοντέλα που αναφέραμε δεν είναι τυχαία, καθώς όλα – συμπεριλαμβανομένου και του αυτοκίνητου που καλείστε να βρείτε – μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, MEB του Volkswagen Group. Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, μιλάμε για τον premium «συγγενή» του ομίλου, το Audi Q4 e-tron, το οποίο το δοκιμάσαμε στην «μεσαία» έκδοση της γκάμας με τον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων. Δείτε γιατί θεωρούμε πως στα χαρτιά μοιάζει ως η ιδανική επιλογή.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την γκάμα του αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου

q4

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...