Έξι pick-Up κάνουν κόντρα στο χώμα! [Video]

Ποιο πιστεύετε θα επικρατήσει;

  • -
  • -

Το βίντεο του Cars.co.za τοποθετεί στην γραμμή εκκίνησης έξι μοντέλα pick-up. Δίπλα στο Ford Ranger τοποθετούνται το Volkswagen Amarok, το Toyota Hilux, το Mazda BT-50, το Nissan Navara και το GWM P-Series, το οποίο και είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της Great Wall Motors. Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα συγκεκριμένα μοντέλα: 

Nissan Navara
Εφοδιάζεται με έναν 2,5λίτρο πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει 190 ίππους και 450 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.


Toyota 
Hilux

Το γνωστό pick up της Toyota παίρνει ζωή από έναν πετρελαιοκινητήρα κινητήρα χωρητικότητας 2.800 cc, απόδοσης 204 ίππων και 500 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που μεταφέρει την κίνηση και στους 4 τροχούς.


Mazda 
BT-50

Πρόκειται για την 3η γενιά του BT-50, η οποία εφοδιάζεται με έναν 3λιτρο turbodiesel κινητήρα που αποδίδει 190 ίππους και 450 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσωαυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.


Ford 
Ranger

Το σύγχρονο pick up της Ford με το όνομα Ranger κάτω από το καπό κρύβει έναν 2λιτρο κινητήρα πετρελαίου, τεχνολογίας EcoBlue και συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος AWD. Η ονομαστική ισχύς του μοντέλου είναι 213 ίπποι και η μέγιστη ροπή αγγίζει τα 500 Nm.


Great 
Wall Series

Η κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το 2019 το P Series που μέχρι και σήμερα σημειώνει αξιοσημείωτες πωλήσεις. Ωστόσο ο κινητήρας των 2.000 cc με τον οποίο εφοδιάζεται είναι ο πιο αδύναμος από τα υπόλοιπα μοντέλα της δοκιμής με μόλις 141 ίππους και 305 Nm ροπής.


Volkswagen 
Amarok

Τέλος, το δυνατότερο αλλά και ακριβότερο pick up της δοκιμής είναι το Amarok. Προσφέρεται με τον γνωστό V6 TDI χωρητικότητας 3.000 cc, απόδοσης 258 hp και 580Nm ροπής. Μάλιστα, στην λειτουργία overboost η ονομαστική ισχύς εκτοξεύεται στα 272hp.

Εσείς ποιο πιστεύετε πως θα κερδίσει στην χωμάτινη «κόντρα»;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...