Το συνέδριο Electric Vehicle Conference and EXPO ανοίγει τις πύλες του στις 23 Σεπτέμβρη

Το πρώτο συνέδριο ηλεκτρικών οχημάτων, εφαρμογών και δικτύων υποστήριξης της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, εστιάζει στα οφέλη των επιχειρήσεων.

  • -
  • -

Η ηλεκτροκίνηση ήδη φέρνει επανάσταση σε μια σειρά από κλάδους, όπως οι κατασκευές, η πληροφορική, ο τουρισμός και τα Logistics.

Σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον από διεθνείς τράπεζες, τον κλάδο της ενέργειας, τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους και τον διαρκώς αυξανόμενης οικονομικής ισχύος κλάδο της πληροφορικής.

Στην Ευρώπη, τα βενζινοκίνητα οχήματα βαίνουν προς κατάργηση και τα ποσοστά της ηλεκτροκίνησης αυξάνονται εντυπωσιακά κάθε χρόνο.

Στην Ελλάδα η στροφή των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση γίνεται τώρα!

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της στο εταιρικό κοινό το Electric Vehicle Conference and ΕΧΡΟ.

Έπειτα από το εξαιρετικά επιτυχημένο ψηφιακό συνέδριο Electric Vehicle Conference 2020, φέτος η Boussias Communications πρωτοπορεί με το πρώτο συνέδριο ηλεκτρικών οχημάτων, εφαρμογών και δικτύων υποστήριξης της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, το οποίο εστιάζει στα οφέλη των επιχειρήσεων!

Ο Rolf Ganter, Head CIO European Equities, Managing Director, UBS Global Wealth Management, αναλύει τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται από την εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης σε μια σειρά από επιχειρηματικούς κλάδους.

Ο Thomas Neumann, Policy Officer, AVERE - European Association for Electromobility, παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα που αποκτούν οι επιχειρήσεις από την στροφή στην ηλεκτροκίνηση.

Ο Gent Grinvalds, Program Manager, Copenhagen Electric, εστιάζει στην καινοτομία των υποδομών, που εγκαθίστανται σε πάρκινγκ και άλλους δημόσιους χώρους, για την υποστήριξη των ηλεκτρικών οχημάτων.

Κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο παρουσιάζουν όλες τις νέες θεσμικές, επενδυτικές και τεχνολογικές εξελίξεις για τις ηλεκτροκίνητες μεταφορές και τις υποδομές τους στην ΕΕ.

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στο Electric Vehicle Conference and ΕΧΡΟ και βρείτε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που σχετίζονται με την ηλεκτρική «στροφή» στις μεταφορές!

Το GOCAR, ηγέτης στην ενημέρωση γύρω από την ηλεκτροκίνηση με την ενότητα GOELECTRIC, είναι χορηγός επικοινωνίας.

Κλείστε τη θέση σας εδώ 

Μάθετε περισσότερα εδώ 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...