Ποιο ηλεκτρικό με 150 ίππους προσφέρεται με κόστος κάτω από 15.000 ευρώ εάν ο αγοραστής πληροί μία απαραίτητη προϋπόθεση;

Μπορείς να φανταστείς ποιο είναι το μοντέλο και ποια η προϋπόθεση;

  • -
  • -

Οι προσπάθειες για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην χώρα μας δεν σταματούν, με τις κυβερνήσεις αλλά και τις αυτοκινητοβιομηχανίες να προσφέρουν όλο και περισσότερα προγράμματα στήριξης και επιδοτήσεις. Επί ελληνικού εδάφους, αν και η κυβέρνηση έχει φροντίσει ώστε να μπορεί να επωφεληθεί ο καθένας από μας που θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα προς την ηλεκτρική εποχή, υπάρχει ένα μικρό νησί, το οποίο χάρη στην συνδρομή και άλλων παραγόντων όπως η Volkswagen, καταφέρνει να προσφέρει κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα μοντέλα σε πρωτόγνωρες τιμές.

Ένα εξ αυτών, με απόδοση 150 ίππους και μπαταρία 45kWh αν και έρχεται με αρχική τιμή που αγγίζει τις 33.500 ευρώ, χάρη σε μία σειρά από εκπτώσεις καταφέρνει να πέσεις στις μόλις 14.816 ευρώ! Λόγος γίνεται για το ήδη διάσημο Volkswagen ID.3, το μοντέλο που σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία θα αποτελέσει το επόμενο κομβικό σημείο στην ιστορία της μετά τα Beetle και Golf.

Τι χρειάζεται όμως για να αποκτήσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε αυτή την τόσο συμφέρουσα τιμή; Να είσαι μόνιμος κάτοικος Αστυπάλαιας. Βλέπετε χάρη στο μεγάλο εγχείρημα της Ελληνικής Κυβέρνησης σε συνεργασία με το Volkswagen Group και την Kosmocar για μετατροπή του ελληνικού νησιού στο πρώτο με σχεδόν μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα, όσοι από εσάς διαμένετε στο συγκεκριμένο νησί μπορείτε να επωφεληθείτε από μία σειρά προνομίων και εκπτώσεων. Περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων του μοντέλου της Volkswagen πατήστε εδώ.

id.3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...