Το άνετο SUV με τον χώρο αποσκευών των 520 lt που κοστίζει κάτω από 18.000 ευρώ! – Ποιο είναι;

Με μοντέρνα εμφάνιση και διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και diesel

  • -
  • -

Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτέλεσε το «εισιτήριο» του κατασκευαστή του ώστε να μπει δυναμικά στην B-SUV κατηγορία. Σήμερα, έχοντας ανανεωθεί εμφανισιακά, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικό, σκοπεύει να εδραιώσει ακόμη περισσότερο την θέση του στην άκρως ανταγωνιστική αγορά, βελτιώνοντας ίσως το ανετότερο μοντέλο του segment στα σημεία, για να προσφέρει ένα αποτέλεσμα που οι αγοραστές δύσκολα θα αρνηθούν.

Με την βασική έκδοση να εξοπλίζεται με 1.200άρη βενζινοκινητήρα 110 ίππων και να προσφέρει ανέσεις όπως προβολείς τεχνολογίας LED, συρόμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων και χώρο αποσκευών 520 lt, τα 17.750 ευρώ που κοστίζει, ακούγονται τουλάχιστον δελεαστικά! Ποιο είναι το μοντέλο; Μα φυσικά το ολοκαίνουργιο Citroen C3 Aircross, το οποίο μόλις έφτασε στην χώρα μας και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει! Πατήστε εδώ για να δείτε 5 Hot Info για το B-SUV της Citroen αλλά και όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις μαζί με την τιμή τους.

Για να δείτε την video-δοκιμή του νέου Citroen C3 Aircross το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν στο smartphone ή το tablet σας και να ανοίξετε το τεύχος #93 που μόλις κυκλοφόρησε.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...