TOP 10 Μοντέλα 22 - 28 Αυγούστου

TOP 10 Μοντέλα 22 - 28 Αυγούστου

Για ακόμα μία εβδομάδα η κορυφή άλλαξε χέρια!

  • -
  • -

Σημαντικές αλλαγές είχε η λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR την εβδομάδα που πέρασε. Καταρχήν, και πάλι η κορυφή άλλαξε χέρια, με το Hyundai Tucson να πραγματοποιεί ένα… άλμα, σκαρφαλώνοντας από την 6η θέση στην πρώτη. Με αυτό τον τρόπο, εκτόπισε το Peugeot 2008 από την κορυφή, περιορίζοντας το στη 2η θέση. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, το Toyota Yaris Cross είναι το μοντέλο που έκλεισε την πρώτη τριάδα. Δύο θέσεις έχασε το Ford Puma, το οποίο και έπεσε 4ο, μπροστά από το Hyundai Bayon που διατηρήθηκε στην 5η θέση.

Έκτο συναντάμε το Hyundai Kona, που με τη σειρά του έχασε δύο θέσεις, ενώ αντίθετα το Suzuki Vitara Hybrid κέρδισε δύο φιγουράροντας 7ο. Την πρώτη δεκάδα κλείνουν τα Nissan Qashqai, Toyota Yaris και Peugeot 3008, με το ιαπωνικό σούπερμινι να παραμένει το μοναδικό μοντέλο στην πρώτη δεκάδα που δεν ανήκει στην κατηγορία των SUV!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...