Δες ποια χρήσιμη λειτουργία θα προστεθεί επιτέλους στο Google Maps

Αν όντως πραγματοποιηθεί, θα υλοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες

  • -
  • -

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία είναι πολύ πιθανό να προσφέρει το Google Maps μέσα στους επόμενους μήνες, εμφανίζοντας τις τιμές των διοδίων στους βασικούς οδικούς άξονες των χωρών. Αυτό προκύπτει από την ενημέρωση της ίδιας προς τα μέλη που συμμετέχουν στις δοκιμές των preview εκδόσεων, σημειώνοντάς τους ότι στο κοντινό μέλλον θα εμφανίζονται αυτόματα οι τιμές των διοδίων πάνω στους χάρτες.

Η είδηση έγινε γνωστή από άτομο που συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα της Google, ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι έλαβε πρόσκληση για να συμμετέχει στη σχετική έρευνα της ομάδας ανάπτυξης της υπηρεσίας, με στόχο την αποτελεσματικότερη ενσωμάτωση της νέας λειτουργίας.

Οι τιμές των διοδίων θα εμφανίζονται τόσο ξεχωριστά για κάθε σταθμό όσο και συνολικά σε μια προκαθορισμένη διαδρομή που έχει ορίσει ο χρήστης. Παράλληλα, τα Google Maps θα εμφανίζουν και τις προτάσεις εναλλακτικών διαδρομών, όπως δηλαδή συμβαίνει και σήμερα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία των δοκιμών και της ανάπτυξης θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετούς μήνες για να περάσει και στα smartphones που έχουμε στα χέρια μας.

Πηγή: deasy.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...