Ηλεκτρικό SUV επιδόσεων: Volvo XC40 Recharge P8 ή Ford Mustang Mach-e AWD;

Δύο σύγχρονα μοντέλα, στα οποία ή άνεση και οι εκρηκτικές επιδόσεις έχουν τον πρώτο λόγο

  • -
  • -

Η σύγχρονες τεχνολογίες έχουν καταφέρει να μεταμορφώσουν τα αυτοκίνητα με το πέρασμα του χρόνου, κάνοντας φαινομενικά ακατάλληλες κατασκευές να διαπρέπουν σε τομείς που κανείς δεν θα περίμενε. Supercars με άνεση λιμουζίνας με το πάτημα ενός κουμπιού ή SUVs ικανότερα και ταχύτερα σε φιδίσιες διαδρομές από hothatches. Εμείς θα ασχοληθούμε σήμερα με την δεύτερη κατηγορία και μάλιστα με μοντέλα που πρώτο τους μέλημα είναι η ανάδειξη του οικολογικού τους χαρακτήρα, μιας και πρόκειται για οχήματα που κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

Τα Volvo XC40 Recharge P8 και Ford Mustang Mach-e AWD αποτελούν δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες δημιουργίες της SUV κατηγορίας, μιας και ενώ την μία στιγμή μπορούν να κινούνται αθόρυβα και ξεκούραστα, την αμέσως επόμενη δεν έχουν κανένα πρόβλημα να «ντροπιάσουν» στο φανάρι ένα μεγάλο ποσοστό από μοντέλα που δηλώνουν «μαχητές της ασφάλτου». Με 408 ίππους στην περίπτωση του Volvo και 351 ίππους σε αυτή του Ford, τα δύο τετρακίνητα θηρία μπορούν να κάνουν πράγματα που πριν από μία 15ετία φάνταζαν απλά ακατόρθωτα για ένα όχημα τέτοιου μεγέθους και βάρους.

Εσείς όμως ποιο διαλέγετε; Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο που ακολουθεί και δείτε δίπλα δίπλα πάνω από 140 στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων. Αφού το κάνετε ψηφίστε στο poll που ακολουθεί αυτό που εσείς θα επιλέγατε.

Volvo XC40 Recharge P8 ή Ford Mustang Mach-e AWD;
volvo ford

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...