Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία αποκάλυψης του Subaru WRX

Είναι επίσημο! Μετράμε αντίστροφα για την παρουσίαση του νέου Subaru WRX. Μάθετε την ημερομηνία, αλλά και όλες τις νεότερες πληροφορίες.

  • -
  • -

Υπό κανονικές συνθήκες η νεότερη γενιά του Subaru WRΧ θα είχε ήδη αποκαλυφθεί. Όμως, η ακύρωση της έκθεσης της Νέας Υόρκης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν επέτρεψε στην ιαπωνική εταιρεία να παρουσιάσει την εκρηκτική έκδοση του ιαπωνικού σεντάν. Έτσι, η Subaru γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα πως το νέο WRΧ θα αποκαλυφθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το μοντέλο που διακρίθηκε και έκτισε το μύθο του στις ειδικές διαδρομές των αγώνων Ράλι, είναι δεδομένο ότι θα χαρακτηρίζεται από την ίδια φιλοσοφία των μοντέλων του παρελθόντος. Κάτι που μεταφράζεται σε διαφοροποιημένη και πιο ακραία σχεδίαση του αμαξώματος, με έντονη παρουσία αεροδυναμικών βοηθημάτων.
Μπορεί οι τεχνικές προδιαγραφές να παραμένουν επισφράγιστο μυστικό, αλλά αναμένεται να εφοδιάζεται με ένα καινούργιο 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο χωρητικότητας 2.400 cc, με την ισχύ του να υπολογίζεται ανάμεσα σε 280 και 300 ίππους. Φυσικά, η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, ενώ το κιβώτιο θα είναι χειροκίνητο έξι σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...