Αυτό είναι το Audi A8 του μέλλοντος

Με τις φουτουριστικές γραμμές να έχουν τον πρώτο λόγο, το συγκεκριμένο πρωτότυπο μας δείχνει την πιθανή εξέλιξη της ναυαρχίδας της Audi.

  • -
  • -

Στις 2 Σεπτέμβρη, το Grandsphere Concept της Audi θα παρουσιαστεί επίσημα, ως ένα τολμηρό πρωτότυπο που θα μας προϊδεάσει για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την εταιρεία. Με αμάξωμα τεσσάρων θυρών που ανοίγουν αντικριστά, το πρωτότυπο θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το Audi A8 του μέλλοντος.

Ακόμη δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τις ιδέες που θα μας δείξει η Audi μέσα από το συγκεκριμένο concept car, ωστόσο γνωρίζουμε ότι θα έχει ένα πλήρως διαμορφώσιμο εσωτερικό με τα εμπρός καθίσματα να κοιτάνε προς τα εμπρός ή να γυρνάνε προς τα πίσω, ανάλογα με τις επιθυμίες των επιβατών.

Το τιμόνι μαζί με τα πεντάλ θα είναι αναδιπλούμενα, δίνοντας την επιλογή αυτόνομης κίνησης ή κανονικής οδήγησης, ενώ μέσα από τις teaser φωτογραφίες δεν μπορούμε να διακρίνουμε καμία οθόνη, κάτι σίγουρα… περίεργο για ένα αυτοκίνητο του σήμερα, πόσο μάλλον για μια κατασκευή του μέλλοντος! Στο συγκεκριμένο κομμάτι πάντως είμαστε βέβαιοι ότι η Audi θα μας κρατήσει μια έκπληξη.

Σε ο,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το μεγάλο μέγεθος του αμαξώματος συνοδεύεται από ενδιαφέρουσες γραμμές που του δίνουν ένα σφηνοειδές σχήμα. Τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω δείχνουν να έχουν έναν πολύ λεπτό σχεδιασμό αφήνοντας μια ξεχωριστή υπογραφή και οι μεγάλοι τροχοί του πρωτοτύπου «αγριεύουν» την εικόνα του.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...