Compact SUV 150 ίππων με πορτμπαγκάζ 417 lt που καίει 5,9 lt/100 km! – Ποιο είναι;

Ένα μικρό crossover με ισχυρή καρδιά, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και αρκετούς χώρους, ακόμα και για μια οικογένεια.

  • -
  • -

Μικρό σε διαστάσεις, αλλά ευρύχωρο και πρακτικό, το μοντέλο που περιγράφουμε σήμερα αποτελεί μια δελεαστική πρόταση στην κατηγορία των B-SUV. Ο εξοπλισμός του σε κάθε περίπτωση είναι γεμάτος με όλα τα τεχνολογικά καλούδια, άνεσης και ασφάλειας, ενώ η έκδοση που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του τίτλου αποτελεί και την ισχυρότερη της γκάμας, με τον 1.500άρη βενζινοκινητήρα των 150 ίππων να συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Το αποτέλεσμα; Ένα άνετο crossover, με πλούσιο χώρο αποσκευών (417 lt) και μέση κατανάλωση της τάξης των 5,9 lt! Ποιο μπορεί να είναι; Μα φυσικά το μικρό B-SUV της Volkswagen που ακούει στο όνομα T-Cross. Στην κορυφαία έκδοση 1.5 TSI 150 PS DSG Style καταφέρνει να συνδυάσει αξιοζήλευτες επιδόσεις (8,2 sec για το 0-100 km/h) με χαμηλή κατανάλωση, ενώ διατίθεται και ως 1.0 TSI με 95 ή 110 ίππους, για να προσφέρει μια γκάμα εκδόσεων που ξεκινά από 22.700 €.

Δείτε πόσο κοστίζει η κορυφαία έκδοση, αλλά και ακόμη 140 στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για αυτήν, πατώντας εδώ, και εδώ όλη την γκάμα του γερμανικού crossover.

t-cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...