Η Renault θα κατασκευάσει ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων… με ρόδες και ηλεκτροκινητήρα!

Το concept προσφέρει την δυνατότητα να πίνεις καφεδάκι σε ξαπλώστρα στην οροφή του van σου

  • -
  • -

Η Renault θα χρησιμοποιήσει το Düsseldorf Caravan Salon για να παρουσιάσει το νέο Hippie Caviar Hotel. Πρόκειται για ένα πειραματικό concept της εταιρίας προκειμένου να εξελίξει περαιτέρω τα VIP van που στην “logistics container” πλατφόρμα θα φιλοξενείται ένας καναπές, ένα κρεβάτι, μια τουαλέτα και μια ντουζιέρα. 

Παρόλο που η Renault δεν έχει δημοσιεύσει πολλά στοιχεία ακόμα για το εσωτερικό του οχήματος,  γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει ένας καναπές που θα μετατρέπεται σε κρεβάτι διαστάσεων, 1950mm για το μήκος και 1450mm για το πλάτος. Επιπλέον η οροφή του van συνδέεται με μία σκάλα που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 ξαπλώστρες με ένα τραπεζάκι για καφέ και κάποια άλλα πράγματα. Παράλληλα, το πίσω μέρος εξωτερικά του οχήματος μπορεί να καλυφθεί με σκέπαστρο και να τοποθετηθεί κάτω από αυτό ο αποσπώμενος καναπές του εσωτερικού ώστε να δημιουργηθεί μία «αυλή».

Φυσικά οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ. Η Renault οραματίζεται στο μέλλον να υπάρχουν συμβατές υπηρεσίες διανομής με Drone όπου θα μεταφέρουν προμήθειες στον κατασκηνωτή όπου και αν αυτός βρίσκεται. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε τι μηχανή ισχύος θα πλαισιώνει το σύνολο πάντως το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό van. Εσείς τι λέτε; Αν έχει προσιτή τιμή θα κάνατε μια τέτοια αγορά;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...