Η Toyota Corolla ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε πωλήσεις!

Ο ρυθμός πώλησης των Corolla αντιστοιχεί σε 1 αυτοκίνητο για κάθε 28sec.

  • -
  • -

Το 1997 η Corolla στέφθηκε για πρώτη φορά Best-selling μοντέλο και σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται με την Toyota να ανακοινώνει ότι ξεπέρασε τις 50.000.000 πωλήσεις, ενώ το διάσημο αυτοκίνητό της βρίσκεται σε περισσότερες από 150 αγορές σε όλο τον πλανήτη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν ο ρυθμός πώλησης των Corolla αντιστοιχεί σε 1 αυτοκίνητο για κάθε 28sec που περνάνε, με την ιαπωνική εταιρία να έχει ξεπεράσει τα 1,1 εκατομμύρια αυτοκίνητα μόνο για το 2020. Ωστόσο η ιστορία των Corolla ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν με την πρώτη γενιά (Ε10) να κάνει την εμφάνισή της τον Νοέμβριο του 1966 στην Ιαπωνία. Πίσω στο σήμερα, η παραγωγή του best- seller πραγματοποιείται σε τουλάχιστον 12 εργοστάσια στον κόσμο.

Για να έχετε μια εικόνα για την προωθητική γραμμή της ιαπωνικής εταιρίας, η επιλογή της λέξης Corolla δεν ήταν τυχαία καθώς θεωρείται το πιο όμορφο μέρος ενός λουλουδιού. Το ίδιο όμορφη είναι και η επιτυχία που έχει φέρει στη φίρμα, αφού θεωρούμε σίγουρο ότι αν δεν ήταν η Corolla, η Toyota δεν θα ήταν η μάρκα που γνωρίζουμε σήμερα. Εσείς τι γνώμη έχετε για την εξέλιξη του κορυφαίου σε πωλήσεις μοντέλου;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...