TOP 10 Μοντέλα 8 - 14 Αυγούστου

TOP 10 Μοντέλα 8 - 14 Αυγούστου

Ο «βασιλιάς» των C-SUV κατακτά την κορυφή για αυτή την εβδομάδα

  • -
  • -

Μετά την 7η θέση στην λίστα της προηγούμενης εβδομάδας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR, το νέο Nissan Qashqai κάνει ένα «άλμα» και κατακτά την κορυφή, με το Peugeot 2008 να επανέρχεται στην 2η. Ακόμη ένα B-SUV το οποίο επανήλθε στην ίδια θέση που είχε πριν 2 εβδομάδες ήταν το Toyota Yaris Cross, το οποίο επέστρεψε στην 3η, μπροστά από τον νικητή του τελευταίου μήνα(!), το Hyundai Bayon, το οποίο μετά από ένα σερί 4 εβδομάδων στην 1η θέση, έπεσε στην 4η.

Το Ford Puma ανεβαίνει 5o, μπροστά από το Hyundai Tucson το οποίο έπεσε δύο θέσεις. To Hyundai Kona βρίσκεται στο νούμερο 7, ενώ το Peugeot 3008 έρχεται πίσω του, στο 8, με την 10άδα να συμπληρώνεται από τα Toyota Yaris – το μοναδικό μη SUV της λίστας – και το Suzuki Vitara Hybrid.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...