Peugeot 2008: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Το premium Β-SUV της Peugeot ξεχωρίζει για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι η πλήρης γκάμα του. Βρείτε όποια έκδοση κι αν ψάχνεται εδώ

  • -
  • -

Στην Peugeot επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση, δίχως να παραμελούν τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η γαλλική εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει τις προτάσεις της στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι σε αρκετές αγορές δεν είναι ακόμα διαδεδομένα, εξακολουθεί να προσφέρει κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Ο συγκεκριμένος κανόνας ισχύει και στην περίπτωση του 2008, του premium B-SUV της Peugeot που έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα, την άνεση και τη σχεδιαστική του διαφορετικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ 3 PEUGEOT 2008 - Βενζίνη, Diesel και Ηλεκτρικό

Θέλοντας να σας παρέχουμε πάντα έγκυρες πληροφορίες, φροντίζουμε το πλήρες και χρηστικό εργαλείο των τιμοκαταλόγων, να είναι πάντα ενημερωμένο και up-to-date. Στους παρακάτω συνδέσμους λοιπόν θα βρείτε όλη την γκάμα του Peugeot 2008 και e-2008, με πάνω από 140 στοιχεία εξοπλισμού και τεχνικών χαρακτηριστικών για την κάθε έκδοση, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της τιμής απόκτησης.

Εδώ θα βρείτε όλες τις βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις

Εδώ θα βρείτε όλες τις ηλεκτρικές εκδόσεις

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...