Εντυπωσιακό οικογενειακό SUV με χώρο αποσκευών 420 lt και τιμή 32.990 € – Ποιο είναι;

Το πρώτο αποκλειστικό μοντέλο της εταιρείας που το κατασκευάζει και ήδη έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του χάρη στην ιδανική μίξη δυναμισμού και πρακτικότητας

  • -
  • -

Το μοντέλο που έχουμε σήμερα, είναι ένα coupe crossover της μεσαίας κατηγορίας, το οποίο όμως χαράσσει έναν εντελώς δικό του δρόμο σε ο,τι έχει να κάνει με τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση. Κοιτώντας το για πρώτη φορά σε εντυπωσιάζει η κεκλιμένη γραμμή της οροφής που τονίζει επιμελώς τους ώμους, φτιάχνοντας μια σπορ γραμμή που δεν περνά απαρατήρητη.

Δίνοντας έμφαση σε περισσότερες λεπτομέρειες, το μάτι σου θα πέσει στις έντονες ακμές, τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα εμπρός που προσδίδουν μια… αγριεμένη ματιά και τις εισαγωγές αέρα με τα προστατευτικά πλαστικά κυψελοειδούς μοτίβου. Σε όλο αυτό το επιβλητικό πακέτο προσθέστε τους μεγάλους τροχούς με την ευρεία ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να έχετε σαν αποτέλεσμα ένα από τα πιο ξεχωριστά σε εμφάνιση CUV της αγοράς.

Αν και η γκάμα κινητήρων του κυμαίνεται από ιπποδυνάμεις της τάξης των 150 ίππων και φτάνει έως τους 390, η εικόνα που σας περιγράψαμε δεν αποτελεί δείγμα των κορυφαίων εκδόσεων. Πρόκειται για την βασική έκδοση, η οποία αν και εξοπλίζεται με έναν 1.5 TSI 150 ίππων, καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της όπως λίγες κατασκευές που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους μπορούν. Και αυτό με κόστος κάτω από 33.000 ευρώ. Φυσικά, οι παραπάνω παράγραφοι που μόλις διαβάσατε δεν θα μπορούσαν να αναφέρονται σε κανένα άλλο μοντέλο, εκτός του Cupra Formentor! Το ισπανικό μοντέλο, το οποίο γεννήθηκε λίγο μετά την ανεξαρτητοποίηση της Cupra από την «μαμά» Seat, ως ξεχωριστός κατασκευαστής, αποτελεί την δήλωση της μάρκας πως έχει έρθει για να διαπρέψει.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία της βασικής έκδοσης, ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

formentor

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...