Αγορά supermini: Toyota Yaris ή Opel Corsa;

Το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2021 απέναντι στην κορυφαία έκδοση του Corsa

  • -
  • -

Σταθερά τα τελευταία χρόνια το Toyota Yaris φιγουράρει στην κορυφή των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Στη νέα του γενιά ο στόχος παρέμεινε και έχοντας στεφθεί Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2021, έχει ακόμη ένα λόγο για να κυκλοφορεί με αύρα νικητή.

Δύσκολο έργο θα λέγαμε, όσο καταξιωμένο κι αν είναι ένα μοντέλο, καθώς η αγορά αυτοκινήτου στις μέρες είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ, με πληθώρα μοντέλων και εκδόσεων, να κονταροχτυπιούνται για την κορυφή. Τα supermini δε, χάρη στην σχετικά προσιτή τους φύση, είναι ένα από τα πιο δύσκολα segments, με ισχυρούς και δημοφιλείς αντιπάλους να διεκδικούν μία θέση και στην δική σας λίστα με τα «ψώνια». Ένας εξ αυτών είναι και το Opel Corsa, το οποίο ανανεώθηκε ριζικά στην τελευταία του γενιά, κάτι που φάνηκε κι από την ανταπόκριση του κοινού.

Εμείς βρήκαμε δύο παρόμοιες εκδόσεις για τα Yaris και Corsa, τόσο από πλευράς τιμής, όσο και από χαρακτηριστικών, με την μοναδική σημαντική διαφορά να αποτελεί η χρήση χειροκίνητου κιβωτίου στο Toyota και αυτόματου στο Opel.

Στην ενότητα “ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ”, συγκρίνουμε τις εκδόσεις 1.5 121 PS Chic του Yaris και 1.2Τ 130PS GS-Line Auto του Corsa. Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο προτιμάτε.

Toyota Yaris ή Opel Corsa;
Yaris-vs-Corsa

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...