Η Pagani γιορτάζει τα 10 χρόνια της Huayra με νέα ειδική έκδοση 826 ίππων

Μπορείτε να μαντέψετε πόσες εξατμίσεις έχει;

  • -
  • -

Έχουν ήδη περάσει 10 χρόνια από την δημιουργία της πρώτης Huayra και η Pagani γιορτάζει αυτό το γεγονός προσφέροντας μια ξεχωριστή έκδοση, που δεν αρκείται μόνο στην αύξηση της ιπποδύναμης. Η Pacchetto Tempesta ή αλλιώς StormPackageθα κάνει το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey.

Η ακόμη πιο σκληροπυρηνική έκδοση συνοδεύεται από 6-απλή (!) εξάτμιση και πάνω από 8% αύξηση της ιπποδύναμης του AMGV12 των 6 λίτρων αγγίζοντας πλέον τους 826 ίππους και τα 1.100Nm ροπής. Επιπλέον, μέσα στο «πακέτο» συμπεριλαμβάνονται νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, με την αεροτομή τόσο εμπρός, όσο και πίσω να έχουν δεχθεί τροποποιήσεις. Ταυτόχρονα, συναντάμε και διαφορετική ρύθμιση στην ανάρτηση, με το νέο «Soft Driving mode» να κάνει την εμφάνιση του για μεγαλύτερη άνεση σε περιπτώσεις που ο οδηγός της δεν θέλει να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες του σκληροτράχηλου V12.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Huayra BC Pacchetto Tempesta προγραμματίζεται να γίνει μεταξύ άλλων και στην πίστα της Laguna Seca, με μία από τις 40 Huayra Roadster BC να την συνοδεύει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...