Audi A3: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Η τέταρτη γενιά του Audi A3 συνδυάζεται με σύγχρονους κινητήρες και πολλές εκδόσεις βενζίνης, ντίζελ και Plug-In Hybrid.

  • -
  • -

Ο ιδρυτής της κατηγορίας των premium μικρομεσαίων είναι χωρίς αμφιβολία το Audi A3. Όποιος χρειάζεται ένα κόμπακτ οικογενειακό μοντέλο, αλλά παράλληλα επιθυμεί υψηλή ποιότητα κατασκευής, ισχυρούς κινητήρες και τη μεταπωλητική αξία που εγγυάται το όνομα Audi, έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές εκδόσεις, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και σε τύπο καυσίμου.

Το ρόλο της βασικής έκδοσης παίζει ο τρικύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας 1.0 TFSI με 110 ίππους, ενώ υπάρχει και τετρακύλινδρη πρόταση στα 1.5 λίτρα, πάλι με τούρμπο, τεχνολογία TFSI και 150 ίππους. Ο τετρακύλινδρος ντίζελ έχει χωρητικότητα 2.0 λίτρα με 116 ίππους απόδοση, ενώ κάποια από τα κινητήρια σύνολα εφοδιάζονται με mild hybrid τεχνολογία. Φυσικά υπάρχει και η Plug-In Hybrid έκδοση 40 TFSI e με 204 ίππους.

Κάντε κλικ στους παρακάτω σύνδεσμους και δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Audi A3 Sportback

Τιμοκατάλογος Audi A3 Sport Sedan

Τιμοκατάλογος Audi A3 Plug-In Hybrid

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...