Θα έδινες 35.000 ευρώ για αυτό το αλουμινένιο vintage τροχόσπιτο; [Video]

Βασίζεται σε μια Chevrolet του 1956

  • -
  • -

Για να δείχνει τόσο φρέσκο, το τροχόσπιτο αυτό έχει δεχθεί αρκετές τροποποιήσεις. Η βάση που χρησιμοποιήθηκε είναι ένα Chevrolet Grumman-Olson του 1956. Ο ιδιοκτήτης του μένει στο Κονέκτικατ της Αμερικής και η τιμή πώλησης του έχει διαμορφωθεί στα 42.000$ (35.000 € περίπου).

Πιο συγκεκριμένα, το Chevrolet έχει ανακαινισθεί πλήρως με την αλουμινένια του φορεσιά να κοσμεί το εξωτερικό του μέρος. Παράλληλα, η οροφή του είναι χρώματος μαύρου και διαμορφώνει μια ωραία διχρωμία. Από την άλλη, ο εσωτερικός χώρος έχει δεχθεί αρκετές τροποποιήσεις για να τοποθετηθούν ψυγείο, κρεβάτια, τουαλέτα και κουζίνα, αλλά η συνολική εικόνα παραμένει vintage. Επιπλέον, έχει εγκατασταθεί ντεπόζιτο πόσιμου νερού και τα δύο μπροστινά καθίσματα είναι από Volkswagen Beetle του 2002.

Για την κίνηση του Chevrolet, είναι υπεύθυνος ένας Chevy 327 κινητήρας με 8 κυλίνδρους σε διάταξη V. Όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης του έχει διανύσει λίγα χιλιόμετρα και έχει πολύ ζωή μπροστά του. Ωστόσο το τροχόσπιτο δεν θα ήταν τόσο ασφαλές αν δεν είχαν αντικατασταθεί τα φρένα, οι αναρτήσεις και τα λάστιχα που φοράνε οι 16 τροχών ζάντες. Τι λέτε αξίζει την τιμή που έχει οριστεί;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...